Проведено семінар-практикум для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Гадяцької та Сергіївської ОТГ «Впровадження стандартів НУШ в роботу початкової школи

  • 1869

Фото без опису

Виховати компетентного творчого учня може лише компетентний і творчий учитель. Робота педагогів супроводжується постійним спонуканням до творчості, жоден учитель не застосовує загальновідомі методики без свого відтінку, свого наголосу. Розуміючи важливість і складність проблем, що постають перед ними, учителі працюють над удосконаленням освітнього процесу. Саме з цією метою 22 жовтня 2019 року методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради на базі Розбишівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сергіївської сільської ради проведено семінар-практикум для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Гадяцької та Сергіївської ОТГ «Впровадження стандартів НУШ в роботу початкової школи».

Фото без описуВідкрила методичний захід директор Розбишівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Дузь В.М., яка познайомила учасників методичного заходу з новими педагогічними проектами школи. Вчителі мали змогу переглянути урок «Я досліджую світ» удругому класі НУШ «Медицина Стародавнього Єгипту. Догляд за зубами» (вчитель Кравченко О.В.). Про розвиток емоційного інтелекту засобами арт-терапії, музикотерапії, казко терапії, лялькотерапії як напрямків роботи в Новій українській школі розповіла і провела захід «Подорож до творчої майстерні «Ляльковий дім» вчитель першого класу НУШ Мартиненко М.О.

Фото без описуРеалізація програми Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів в школі відбувається засобами йоги як способу фізичного та психологічного розвантаження здобувачів освіти та педагогів. Вчитель Мошкова І.С. разом з вихованцями показали нескладні вправи, які можна використовувати в повсякденні.

На завершення семінару-практикуму вчитель початкових класів Козуб Н.П. провела з учасниками заходу майстер-клас по створенню коду вишивки засобами ІКТ.

Фото без описуМетодист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Шимка Н.П. наголосила на потребі впровадження новітніх технологій у роботу Нової української школи.

Семінар був змістовним та плідним, що надало вчителям нових сил та натхнення в подальшій педагогічній діяльності. Учасниками заходу вироблено методичні рекомендації для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Гадяцької та Сергіївської ОТГ.

Методичний кабінет відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради висловлює вдячність колективу Розбишівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за допомогу в організації методичного заходу.