Проведено майстер-клас для вихователів-методистів та вихователів ЗДО Гадяцької та Сергіївської ОТГ «Спільна творчість як засіб формування у дітей навичок доброзичливої взаємодії»

  • 835

Фото без опису

29 жовтня 2019 року на базі закладу дошкільної освіти № 9 «Дзвіночок»  методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради проведено майстер-клас для вихователів-методистів та вихователів ЗДО Гадяцької і Сергіївської ОТГ «Спільна творчість як засіб формування у дітей навичок доброзичливої взаємодії».

Розпочався методичний захід  музичним  привітанням від вихованців закладу та музичного керівника Павленко Н.С., які порадували і підняли настрій учасникам майстер-класу.

Останнім часом особлива увага приділяється педагогіці партнерства, яка передбачає вміння забезпечити плідну співпрацю з дітьми та батьками на засадах взаємної довіри й поваги. Адже щаслива та успішна дитина – результат партнерства батьків, педагогів та адміністрації закладу освіти, побудованого на співпраці, взаєморозумінні й бажанні разом йти до досягнення мети. Тому метою майстер-класу було презентувати досвід роботи педагогів на засадах саме педагогіки партнерства.

Методист ММК Аколович Т.П. ознайомила присутніх з напрямом гуманістичної педагогіки – педагогікою «емпауерменту» та розповіла про доброзичливу взаємодію з дітьми.

Із методом сторітелінгу в закладі дошкільної освіти, картками Проппа та кубиками історій Роррі познайомила учасників заходу вихователь-методист ЗДО № 9 «Дзвіночок» Паньківська Н.А., а також показала різні техніки роботи з піском.

Семенова Г.В., вихователь ЗДО № 9 «Дзвіночок» презентувала свій досвід роботи з камінцями Марблс як матеріалом для формування доброзичливих стосунків у колективі дошкільників.

Творча та позитивна атмосфера панувала протягом усього майстер-класу і сприяла розв’язанню поставлених завдань та очікувань. 

Висловлюємо подяку директору Рубан М.І., колективу ЗДО №9 «Дзвіночок» за допомогу в організації та проведенні методичного заходу.