Рішення, прийняті на п’ятдесят п’ятій сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 14.11.2019 р.

  • 655

Фото без опису

  1. Звіт міського голови про роботу виконавчих органів Гадяцької міської ради за період з 15 листопада 2018 року по 14 листопада 2019 року.
  2. Про присвоєння міському голові чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування.
  3. Про затвердження звіту про виконання бюджету міста Гадяча за 9 місяців 2019 року.
  4. Про внесення змін до міської Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки.
  5. Про внесення змін до Програми з благоустрою міста Гадяча на 2018-2020 роки.
  6. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства на 2019 рік.
  7. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Гадяч-житло» на 2019 рік.
  8. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Добробут» на 2019 рік.
  9. Про внесення змін до Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки міста Гадяча на 2017-2021 роки.
  10. Про внесення змін та доповнень до Плану соціально - економічного розвитку Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.
  11. Про внесення змін до бюджету міста Гадяча на 2019 рік.
  12. Про перенесення залишків коштів з спеціального фонду бюджету міста Гадяча до загального фонду бюджету міста Гадяча.
  13. Про звернення депутатів Гадяцької міської ради до Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О. та Прем’єр-міністра України Гончарука О.В. щодо фінансового забезпечення потреб територіальної громади.
  14. Надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради на введення додаткової штатної посади в штатний розпис закладу загальної середньої освіти.
  15. Про внесення змін до штатного розпису Гадяцького історико-краєзнавчого музею.
  16. Про організацію відкритого всеукраїнського архітектурного конкурсу на кращий концептуальний проект об’єкта благоустрою (пам’ятного знаку) - «Землякам, що стали на захист України» в парку «Перемога».
  17. Про найменування нового тупика в м. Гадяч тупиком Засядька.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0582 га, з метою передачі її у власність гр.  Шульзі Людмилі Миколаївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Дзержинського,40, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0421 га, з метою передачі її у власність гр.  Шульзі Сергію Миколайовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: провулок Котовського,1, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  20.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,2500 га, з метою передачі її у власність гр.  Голобородьку Володимиру Олександровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Гагаріна,10, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі житлової та громадської забудови.  
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,2500 га, з метою передачі її у власність гр.  Заярській Софії Никифорівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Центральна,35, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі житлової та громадської забудови.  
  22. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення  площею 2,000 га, у власність, гр.  Литвиненко Ользі Іванівні для ведення особистого селянського господарства, за межами населених пунктів, в адміністративних межах Біленченківського старостинського округу Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  23. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення  площею 2,000 га, у власність, гр.  Литвиненку Володимиру Михайловичу для ведення особистого селянського господарства, за межами населених пунктів, в адміністративних межах Біленченківського старостинського округу Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  24. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення  площею 2,000 га, у власність, гр.  Литвиненко Оксані Олександрівні для ведення особистого селянського господарства, за межами населених пунктів, в адміністративних межах Біленченківського старостинського округу Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  25.   Про передачу безоплатно у спільну часткову власність земельної ділянки площею 0,0492 га, гр. Шайко Тетяні Петрівні та Шайку Олександру Анатолійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Щорса,18, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  26. Про переведення земельної ділянки комунальної власності площею 49,9306 га, з кадастровим номером 5320480405:05:002:0004, із земель з цільовим призначенням для сінокосіння та випасання худоби в землі запасу Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  27. Про поновлення договору земельного сервітуту площею 0,0024 га, ТОВ "Кегичівське" строком на один рік, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресо: вулиця Гетьманська, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  28. Про поновлення договору земельного сервітуту площею 0,0024 га, ТОВ "Кегичівське" строком на один рік, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресо: вулиця Полтавська, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  29. Про поновлення договору земельного сервітуту площею 0,0024 га, ТОВ "Кегичівське" строком на один рік, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресо: вулиця Тельмана, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  30. Про надання дозволу Головному управлінню Держпродспоживслужби в Полтавській області на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,1700 га, з метою передачі її в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування,  за адресою: вулиця Гагаріна,6, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  31. Про надання дозволу Полтавській обласній базі спеціального медичного постачання на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,8900 га, для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування,  за адресою: вулиця Гагаріна,80-А, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  32. Про поновлення договору земельного сервітуту площею 0,0032 га, ФОП Бугаєвському Сергію Олександровичу строком на один рік, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресо: вулиця Тельмана, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  33. Про передачу в користування на умовах земельного сервітуту земельну ділянку площею 0,0026 га, ФОП Вербовецькому Анатолію Анатолійовичу, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – розміщення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності, за адресо: вулиця Лохвицька, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  34. Про передачу в оренду строком на двадцять років земельної ділянки площею 0,0574 га, гр. Спаській Жанні Олексіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: провулок Котовського,11,  місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  35. Про надання дозволу гр. Швидкому Володимиру Сергійовичу та Швидкому Євгену Сергійовичу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну часткову власність для будівництва індивідуальних гаражів,  за адресою: вулиця Лохвицька,1-А, гараж № 10, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  36. Про надання дозволу гр. Нечитайло Світлані Федорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Павлова,27, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  37. Про надання дозволу гр. Паладич Валентині Миколаївні на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: провулок Енгельса,10, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  38. Про надання дозволу гр. Федорову Олександру Олексійовичу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Енгельса,14-А, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  39. Про надання дозволу гр. Амеліній Людмилі Сергіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Коцюбинського,22-А, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  40. Про надання дозволу ТОВ "Альфа Трафік 2013" на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в користування на умовах оренди орієнтовною площею 0,7000 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі,  за адресою: вулиця Миру,89, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі житлової та громадської забудови.
  41. Про надання дозволу гр. Заярській Софії Никифорівні на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 0,2100  га, в оренду для городництва,  за адресою: вулиця Центральна, 35, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі для сільськогосподарського призначення.
  42. Про надання дозволу гр. Дорожу Олександру Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Крупської,42, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  43. Про надання дозволу гр. Войнику Юрію Миколайовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,2500 га  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Дружби,51, село Писарівщина, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі житлової та громадської забудови.
  44. Про надання дозволу гр. Оксьому Борису Миколайовичу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0396 га, із зміною цільового призначення землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі,  за адресою: вулиця Героїв Майдану,45, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  45. Про надання дозволу гр. Загорульку Миколі Дмитровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: провулок Сонячний,18, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.