З 09 ПО 15 ГРУДНЯ 2019 ПРОЙДЕ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА

  • 642

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 24.07.2019 №568-р "Про затвердження Плану заходів з проведення у 2019 році Всеукраїнського тижня права" прийнято розпорядження виконуючого обов’язки міського голови  від 03 грудня 2019 року №226-р "Про затвердження Плану заходів з проведення в 2019 році у Гадяцькій міській ОТГ Всеукраїнського тижня права".

Даний документ дозволить забезпечити проведення у 2019 році Всеукраїнського тижня права та сприятиме подальшому формуванню правової культури та правової свідомості у суспільстві, підвищення рівня знань громадян щодо гарантованих їх Конституцією та законами України прав у різних сферах життя.

Довідково:

Зазначеним розпорядженням Уряд схвалив План заходів з проведення Всеукраїнського тижня права у 2019 році. Рішення прийнято для координації міністерств, центральних органів виконавчої влади, обласних та Київської міської державної адміністрацій, органів місцевого самоврядування щодо проведення зазначених заходів.

Заходи приурочені до річниці прийняття Загальної декларації прав людини та спрямовані на підвищення обізнаності громадян щодо міжнародних стандартів прав людини та механізмів їх реалізації та захисту.

Тиждень права пройде з 09 по 15 грудня 2019 року. Інформаційні матеріали щодо результатів проведення Всеукраїнського тижня права будуть розміщені на офіційному веб-сайті Гадяцької міської ради, а також у соціальній мережі Facebook.

Зокрема, планується організувати проведення в закладах загальної освіти виховних уроків для дітей різних вікових категорій з метою запобігання дискримінації та насильству в школі.

Інші новини

Всі новини