ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТІ ЗАХОДИ ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ТА МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ВОЛОНТЕРІВ

  • 421

Фото без опису

В Гадячі відбулися урочисті заходи до Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтерів. Учасники зібрання поклали квіти до пам’ятного знаку українським воїнам, які загинули на сході України, захищаючи Батьківщину та меморіального комплексу "Слави" в міському парку «Перемога».

Фото без опису

Урочисті заходи до Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтерів для військовослужбовців й волонтерів продовжились у кіноконцертному залі «Дружба».

 

Заохочувальними відзнаками міської ради та виконавчого комітету міста Гадяча за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у підвищення обороноздатності держави та з нагоди відзначення професійного свята Дня Збройних Сил України нагородили службовців Гадяцького районного військового комісаріату.

 

Крім того, у Гадяцькому історико-краєзнавчому музеї представлено постійно діючу експозицію, на якій експонуються дві фотовиставки, присвячені як Другій світовій війні, так і загиблим воїнам-землякам під час проведення антитерористичної операції/операції об’єднаних сил на сході України.