Проведено семінар-практикум для вчителів біології та хімії закладів загальної середньої освіти Гадяцької та Сергіївської ОТГ «Формування природозначної компетенції з використанням практичних технологій на уроках біології і хімії»

  • 476

Фото без опису

04 грудня 2019 року методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради на базі Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 4 імені Лесі Українки проведено семінар-практикум для вчителів біології та хімії закладів загальної середньої освіти Гадяцької та Сергіївської ОТГ «Формування природозначної компетенції з використанням практичних технологій на уроках біології і хімії».

Методичний захід відкрив методист  методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Лисенко В.В., який ознайомив присутніх з програмою роботи семінару та його головними завданнями.

З вітальним словом до присутніх звернулася заступник директора з навчально-виховної роботи Гадяцького ліцею І-ІІІ ст. № 4 ім. Лесі Українки Горова Л.Г.

У практичній частині семінару-практикуму вчителі відвідали та проаналізували відкритий урок біології у 8-А класі «Хвороби органів дихання та їх профілактика» (вчитель біології Таран О.Р.); урок хімії у 7-В класі  «Початкові хімічні поняття» (вчитель хімії Лукаш Г.М.).

Цікаво пройшов виховний захід  у 11 класі «Чай не змінює світ, чай змінює настрій» (вчитель біології Лукаш В.І.). 

Завершуючи семінар Лисенко В.В. підвів його підсумки, спільно з учасниками заходу вироблено методичні рекомендації для вчителів біології та хімії закладів загальної середньої освіти Гадяцької міської та Сергіївської сільської рад.

Методичний кабінет відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради висловлює подяку колективу Гадяцького ліцею І-ІІІ ст. № 4 ім. Лесі Українки  за допомогу в організації та проведенні методичного заходу.