Вітання міського голови до Дня місцевого самоврядування!

  • 1166

Фото без опису

Шановні мешканці міста, депутати міської ради,  члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення та громадських організацій, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

День місцевого самоврядування - свято нашої територіальної громади, свято кожного її мешканця, адже разом ми громада, що вирішує питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові нашого міста, забезпеченні його життєдіяльності.

Традиція відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.     

Тому, в цей день я, як міський голова, хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з Вами робимо спільну справу – працюємо задля добробуту людей, робимо наш Гадяч кращим.

Висловлюю  вдячність депутатам міської ради, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного з нас бути почутим.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Тож бажаю здоров`я, миру, злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови Гадяцької громади і України!

З повагою,

Міський голова                            В.О.Нестеренко