Одинадцятикласники закладів загальної середньої освіти Гадяча відвідали «день відкритих дверей» Київського національного університету культури і мистецтв «Абітурієнт-2020»

  • 443

Фото без опису

Фото без описуФото без опису7 грудня 2019 року на «день відкритих дверей» до Київського національного університету культури і мистецтв завітав 51 здобувач освіти 11 класів закладів загальної середньої освіти м. Гадяча: Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки, Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 імені Михайла Драгоманова, Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 імені Івана Виговського, Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 4 імені Лесі Українки  та Гадяцького обласного наукового ліцею-інтернату ІІ-ІІІ ступенів імені Є.П. Кочергіна Полтавської обласної ради.

Наші учні разом із представниками «Штабу абітурієнтів» здійснили екскурсію факультетами університету. Одинадцятикласникам відвідали мультимедійні аудиторії, новітні науково-практичні і творчі лабораторії факультетів: івент-менеджменту, фешн і шоу-бізнесу;  дизайну і реклами; музичного мистецтва; зв’язків з громадськістю і журналістики;  кіно і телебаченняміжнародних відносин;  інформаційної політики і кібербезпеки; хореографічного мистецтва;  готельно-ресторанного і туристичного бізнесусценічного мистецтваа також знімальні павільйони, фотостудії і майстерні.

Фото без описуПід час спілкування із викладачами КНУКіМ – професорами, лауреатами міжнародних конкурсів, володарями державних премій та нагород наша молодь отримала відповіді на актуальні для них запитання: які документи слід подавати до Приймальної комісії, які форми навчання передбачені в університеті, за якими напрямами здійснюється підготовка, де студенти проходять практику, а також, які дисципліни вивчатимуть майбутні фахівці, і головне – де зможуть реалізувати себе після закінчення закладу.

Майбутні абітурієнти також мали змогу поспілкуватися з тими, хто як ніхто інший знає все про навчання у КНУКіМ – із сьогочасними студентами.
Зацікавленість викликало те, що навчання у КНУКіМ – це не тільки можливість отримати вищу освіту, а це й зустрічі з відомими людьми, майстер-класи від провідних спеціалістів, конкурси, вікторини, спортивні змагання, активна культурна діяльність.

Фото без описуДуже інформативними були зустрічі абітурієнтів з керівництвом Національного університету культури і мистецтв, на яких доктор педагогічних наук, професор, ректор КНУКіМ Михайло Михайлович Поплавський розповів про переваги навчання у виші та побажав майбутнім студентам успіхів і творчої наснаги.

Знайомство вступників з університетом пройшло в позитивній доброзичливій атмосфері.

Висловлюємо вдячність керівництву та колективу КНУКіМ за якісно організований профорієнтаційний захід для наших випускників.