У закладах загальної середньої освіти Гадяцької міської ОТГ проведено Всеукраїнський урок «Права людини»

  • 443

Відповідно до Плану заходів з проведення в 2019 році у Гадяцькій міській ОТГ Всеукраїнського тижня права 10.12.2019 у закладах загальної середньої освіти Гадяцької міської ради проведено Всеукраїнський урок «Права людини».

Захід має за мету поглибити й розширити знання учнів про права і свободи людини, види прав, міжнародні документи з питання врегулювання прав людини та прав дитини, пояснити значущість і актуальність документів з прав людини для забезпечення сучасного захисту прав і свобод особистості.

Розвивати вміння тлумачити поняття «права і свободи людини», описувати види прав і свобод людини і наводити приклади, аналізувати зміст окремих статей Загальної декларації прав людини, Конвенції ООН про права дитини, Конвенції про захист прав і основних свобод людини.

Виховувати пріоритет загальнолюдських цінностей, активну життєву позицію, повагу до прав людини, до Законів України, розуміння важливості їх дотримання, толерантність, свідому особистість, яка здатна жити й творити в сучасному демократичному суспільстві.

Пропонуємо фотозвіт про проведення Всеукраїнського уроку «Права людини» у закладах загальної середньої освіти Гадяцької міської ОТГ.

Інші новини

Всі новини