Проведено «День відкритих дверей» у відділі освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради

  • 535

Фото без опису

Щорічно у тиждень на який припадає 10 грудня – День прав людини, проводиться Всеукраїнський тиждень права. Метою заходу є підвищення рівня правової культури, формування громадянської компетентності учнівської молоді, виховання їх у дусі поваги до прав людини. З цієї нагоди у відділі освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради 11 грудня 2019 року проведено «День відкритих дверей» для лідерів учнівського самоврядування закладів освіти міста.

Активну молодь зустрів начальник відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Бутенко С.М., який розповів про освітню галузь нашого міста, про етапи її становлення. Зокрема він зазначив, що з 13 травня 2015 року, коли Гадяч набув статус міста обласного значення, в населеному пункті була сформована відповідна інфраструктура, яка забезпечила надання необхідних послуг жителям нашої громади. Станіслав Миколайович розповів про структуру відділу і повідомив, що у зв’язку з покладанням на органи місцевого самоврядування додаткових функцій, структура змінюється.

Для молоді проведено оглядову екскурсію структурними підрозділами відділу освіти, молоді та спорту.

Головні спеціалісти Кузьменко Р.В., Павленко А.М., Лукаш Л.І., завідувач методичного кабінету Майборода С.М., головний бухгалтер централізованої бухгалтерії Калевич Н.В., інженер господарської групи Тарасенко В.І., юрисконсульт Ходатенко О.О., секретар Скопець І.С. розповіли про основні напрямки діяльності кожної служби, специфіку роботи, дали відповіді на питання гостей.

Сподіваємось, що ознайомлення з роботою відділу освіти, молоді та спорту для дітей було цікавим і корисним та дало уявлення, які функції покладені на міський орган управління освітою.