Проведено семінар-практикум для вихователів груп продовженого дня закладів освіти Гадяцької та Сергіївської ОТГ «Впровадження інноваційних форм і методів роботи на ГПД»

  • 483

Фото без опису

11 грудня 2019 року на базі Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 4 імені Лесі Українки методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради проведено семінар-практикум для вихователів груп продовженого дня  закладів  освіти Гадяцької та Сергіївської ОТГ «Впровадження інноваційних форм і методів роботи на ГПД».

Методичний захід відкрив завідувач методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Майборода С.М., який ознайомив присутніх з програмою роботи семінару та його головними завданнями. А також Майборода С.М. звернув увагу вчителів на положення листа Міністерства освіти і науки України від 04.11.2019 № 1/9-683 «Щодо підвищення кваліфікації та атестації педагогічних працівників», надано роз'яснення щодо мінімальних вимог до обсягу (кількості годин) підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти з огляду на звернення з питань особливостей застосування Порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників в частині встановлення вимог щодо обсягу підвищення кваліфікації педагогічних працівників, необхідного для проходження чергової атестації.

Заступник директора Решотка Л.В. у своєму виступі наголосила на взаємодії у роботі вчителів початкової освіти та вихователів груп продовженого дня.

У практичній частині семінару-практикуму Самойленко Л.П., вихователь ГПД Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів   № 4  імені Лесі Українки, провела для учасників семінару тренінг «Активні форми і методи роботи на ГПД», у якому усі мали змогу проявити себе справжніми знавцями, дослідниками та експериментаторами в галузі бджільництва. Окрім цього, юні ліцеїсти під керівництвом Самойленко Л.П. порадували музичним заходом «Таємниці бджілки-трудівниці». Про інноваційні форми роботи вихователя розповіла Ізюменко М.Д., вихователь ГПД.

Висловлюємо подяку адміністрації та колективу Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів   № 4  імені Лесі Українки за допомогу в організації та проведенні методичного заходу.