Вітаємо переможниць!

  • 321

Фото без опису

8 грудня 2019 року на базі Полтавського університету економіки і торгівлі проведено другий (очний) тур V обласного чемпіонату з інформаційних технологій «Сучасна інформатика – успішне майбутнє».
Чемпіонат організовано як спільний захід Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського та Полтавського університету економіки і торгівлі.

Мета проведення цих інтелектуальних змагань – виявлення та розвиток обдарованих учнів, стимулювання творчого самовдосконалення школярів, зацікавлення їх у якісному і поглибленому вивченні інформатики, підвищення інтересу до сучасних інформаційних технологій.

За результатами другого туру Чемпіонату вітаємо учениць Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки з перемогами – Білоцерківську Анну (9-А клас, ІІ місце), Бабенко Альону (9-А клас, ІІ місце) та Домашенко Поліну (8-Б клас, ІІІ місце). Висловлюємо щирі слова вдячності Анні, Альоні та Поліні, а також їх  вчителю Штанько Юлії Станіславівні за пророблену роботу. Бажаємо успіхів, реалізації подальших планів!