У ГАДЯЧІ ВІДКРИЛИ НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ

  • 1633

Фото без опису

19 грудня в Гадячі відкрили новорічну ялинку міста. Вже стало гарною традицією, що на День Святого Миколая вмикають вогні головної героїні новорічних свят та проводять масовий святковий захід.

 

Дійство розпочалось о 15:00 у центрі міста. Подивитися, як засвітяться вогники новорічної красуні зібралося безліч людей. Біля ялинки зібралися діти з батьками, керівництво та представники колективу виконавчого комітету міської ради.

 

Цього року новорічна ялинка здивувала ілюмінацією. В доповнення до ялинкових прикрас на ній з’явилися фігури оленя та саней – це те, що зацікавить найменших мешканців.

 

З Днем Святого Миколая, відкриттям новорічної ялинки дітлахів та їх батьків,  привітав міський голова Володимир Олександрович НЕСТЕРЕНКО.

Міський голова побажав кожній родині, перш за все, миру, новорічного настрою, добра і щастя.

 

Завдяки яскравій новорічній виставі, яку підготовили працівники Гадяцького коледжу культури і мистецтв ім. І.П. Котляревського,  глядачі отримали масу гарних емоцій. Присутні слухали пісень, фотографувалися біля зеленої красуні.

 

З великою радістю дітвора зустрічала Святого Миколая, який приніс із собою не тільки гарний настрій, але й чудові подарунки, які отримали всі дітки, присутні на святі.