Оголошення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з організації збирання та вивезення побутових відходів, що утворюються на території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади

  • 469

Фото без опису

Гадяцька міська рада повідомляє про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з організації збирання та вивезення побутових відходів, що утворюються на території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади, який відбудеться 03.02.2020 о 10.00 год. за адресою: Гадяцька міська рада, м.Гадяч, вул. Лесі Українки, 3, кабінет №4.

Підстава для проведення конкурсу: Рішення виконавчого комітету Гадяцької міської ради від 18.12.2019 № 677 «Про оголошення конкурсу з визначення виконавця послуг з організації збирання та вивезення побутових відходів на території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громада».

Організатор конкурсу: виконавчий комітет Гадяцької міської ради, 37300 вул. Лесі Українки, 3, м. Гадяч, Полтавської області.

Особа, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів: Єрьоміна Ірина Миколаївна – начальник відділу  містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва Гадяцької міської ради, кабінет № 10, тел. (05354) 2-34-25.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

- наявність матеріально-технічної бази;

- вартість надання послуг;

- досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів;

- наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів: площа населених пунктів Гадяцької міської ОТГ – 2194,7 га; кількість будинків багатоквартирного житлового фонду – 116 од. (з них ОСББ - 4 од.; ЖБК -  2 од.); кількість будинків приватного сектору – 5095 од; кількість контейнерних майданчиків на прибудинкових територіях – 31 майданчики на них 84 контейнера; кількість контейнерів в приватному секторі – 311 шт.; кількість контейнерів в організаціях: 17 організацій  - 28 контейнерів; протяжність доріг – 105,0 км, з них – 77,0 км з твердим покриттям;

середня відстань від населених пунктів до місця видалення відходів – 12,0 км.

Характеристика об'єктів утворення відходів: площа населених пунктів Гадяцької міської ОТГ – 2194,7 га; кількість будинків багатоквартирного житлового фонду – 116 од. (з них ОСББ - 4 од.; ЖБК -  2 од.); кількість квартир багатоквартирних будинків – 3931 од., кількість будинків приватного сектору – 5095 од; кількість контейнерних майданчиків на прибудинкових територіях – 31 од., кількість контейнерів – 423 од.; підприємства, установи, організації – 255од.

Виконавчий комітет Гадяцької міської ради має право не пізніше ніж за сім календарних днів до закінчення строку подання конкурсних пропозицій внести зміни до конкурсної документації, про що протягом трьох робочих днів у письмовому вигляді повідомить усіх учасників конкурсу, яким надіслано конкурсну документацію.