Проведено засідання методичного об’єднання вихователів-методистів та вихователів закладів дошкільної освіти Гадяцької і Сергіївської ОТГ

  • 595

Фото без опису

 

14 січня 2020 року методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради проведено засідання методичного об’єднання  вихователів-методистів та вихователів  закладів дошкільної освіти Гадяцької і Сергіївської ОТГ на базі ЗДО № 2 «Берізка».

У ході засідання було розглянуто питання: «Щодо завершення реалізації ІІІ (практично-діяльнісного) етапу, та початок реалізації ІV (коригуючого) етапу науково-методичної теми закладів освіти ОТГ на 2016/2017 н. р. – 2020/2021 н. р. «Створення умов для якісної освіти за рахунок сучасного науково-методичного забезпечення системи компетентнісно-орієнтованого підходу до навчання й виховання»  (Морквич З.В., голова методичного об’єднання), «Щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2020 році», «Щодо підготовки до атестації педагогічних працівників» (Аколович Т.П., методист методичного кабінету), «Про інноваційні підходи до організації методичної роботи» (Паньківська Н.А., вихователь-методист ЗДО № 9 «Дзвіночок»), «Про роботу закладів дошкільної освіти Гадяцької та Сергіївської ОТГ за програмою та програмно-методичним комплексом «Впевнений старт» у старших та різновікових групах» (Аколович Т.П., методист методичного кабінету, Найда О.Г., вихователь ДНЗ «Джерельце» Сергіївської сільської ради), «Про інноваційні підходи до формування лексичної сторони мовлення дошкільника» (Вовк Л.О., вихователь ЗДО № 2 «Берізка»).

Окрім того, Погоріла О.Б., вихователь-методист ЗДО «Веснянка» провела ділову гру «Хай вогник творчості яскраво сяє!» з учасниками методичного заходу.

Висловлюємо подяку директору Стогній Л.М., колективу ЗДО № 2 «Берізка» за допомогу в організації методичного заходу.