Нарада працівників відділу культури і туризму Гадяцької міської ради.

  • 352

Фото без опису

15 січня 2020 року у виставковій залі Гадяцького історико-краєзнавчого музею під керівництвом начальника відділу культури і туризму Гадяцької міської ради Катерини Кувшинової відбулася робоча нарада працівників закладів культури Гадяцької міської ОТГ.

Катерина Григорівна розповіла про позитивні зрушення та недоліки в роботі, більш детально зупинилася на пошуках нових шляхів покращення роботи закладів та поліпшення їх матеріально-технічної бази. Звернула увагу, що необхідно провести на належному рівні тематичні заходи до Дня Соборності України та Дня пам’яті Героїв Крут із залученням широкого кола відвідувачів. Також обговорили перспективи участі колективів у міжнародних, всеукраїнських, регіональних, відкритих обласних, міжрайонних, районних та міських фестивалях, святах, оглядах і конкурсах.

Тамара Горбун (головний спеціаліст відділу культури і туризму) надала консультацію з питань  діловодства.

Директори закладів культури Наталія Судакова та Лідія Лукаш поділилися напрацюваннями та здобутками минулого року, перспективами та планами на майбутнє. Виступаючими також обговорювались інноваційні форми і методи роботи тощо.

Кожен з учасників наради отримав корисні поради щодо подальшої роботи.