Рішення, прийняті на п’ятдесят сьомій сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 22.01.2020 р.

  • 480

Фото без опису

 

  1. Про затвердження Програми підтримки сім’ї, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми в Гадяцькій міській об’єднаній територіальній громаді на 2020-2023 роки.
  2. Про затвердження Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади «Турбота» на 2020 рік.
  3. Про внесення змін та доповнень до Програми з благоустрою території  Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  4. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Гадяч-житло» на 2020 рік.
  5. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Добробут» на 2020 рік.
  6. Про внесення змін та доповнень до Програми соціально - економічного розвитку Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  7. Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  8. Про попередню оплату товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти у 2020 році.
  9. Про план роботи Гадяцької міської ради сьомого скликання на 2020 рік.
  10. Про затвердження Положення про Сектор-Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Гадяцької міської ради.
  11. Про погодження проекту рішення «Про затвердження Регламенту Сектору-Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Гадяцької міської ради».
  12. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через Сектор-Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Гадяцької міської ради в новій редакції.
  13. Про затвердження Положення про відділ фінансово-господарського забезпечення виконавчого комітету Гадяцької міської ради в новій редакції.
  14. Про затвердження штатного розпису міського комунального підприємства «Комунсервіс» на 2020 рік.
  15. Про прийняття з державної власності у комунальну власність Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади захисної споруди цивільного захисту.
  16. Про надання згоди на безоплатне прийняття з приватної власності у комунальну власність нерухомого майна.
  17. Про надання дозволу комунальному підприємству «Гадяч-житло» на передачу індивідуально визначеного майна комунальної власності міському комунальному підприємству «Комунсервіс».
  18. Про продовження договору оренди комунального майна, укладеного між виконавчим комітетом Гадяцької міської ради та комунальним некомерційним підприємством «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Гадяцької районної ради.
  19. Про продовження договору оренди комунального майна, укладеного між виконавчим комітетом Гадяцької міської ради та відділом культури Гадяцької районної державної адміністрації для розміщення Оснягівської сільської бібліотеки.
  20. Про продовження договору оренди комунального майна, укладеного між виконавчим комітетом Гадяцької міської ради та відділом культури Гадяцької районної державної адміністрації для розміщення Біленченківської сільської бібліотеки.
  21. Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Ракочію Віталію Миколайовичу на викуп орендованого майна – погреба вхідного за адресою: вул. Героїв Майдану, 5, м. Гадяч.
  22. Про надання пільги кредитній спілці «Надія» по оплаті за оренду комунального майна.
  23. Про поновлення договору земельного сервітуту площею 0,0009 га ФОП Бугаєвському Сергію Олександровичу строком на п'ять років, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресо: вулиця Драгоманова, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  24. Про поновлення договору земельного сервітуту площею 0,0009 га ФОП Бугаєвському Сергію Олександровичу строком на п'ять років, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресо: вулиця Гетьманська, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  25. Про поновлення договору земельного сервітуту площею 0,0011 га ФОП Бугаєвському Сергію Олександровичу строком на п'ять років, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресо: вулиця Героїв Майдану, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  26. Про продовження договору оренди землі площею 0,8242 га, терміном на п’ять років, укладеного 22.01.2015 року між Гадяцькою міською радою та ТзОВ ”РАЙЗ-ЦУКОР”, за адресою: місто Гадяч, вулиця Героїв Майдану,70 для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
  27. Про продовження договору оренди землі площею 19,8436 га, терміном на п’ять років, укладеного 22.01.2015 року між Гадяцькою міською радою та ТзОВ ”РАЙЗ-ЦУКОР”, за адресою: місто Гадяч, вулиця Героїв Майдану,70 для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
  28. Про поновлення договору земельного сервітуту площею 0,1200 га, ТОВ "МВ Групп", строком на п'ять років, для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, за адресо: вулиця Героїв Майдану,57, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  29. Про поновлення договору земельного сервітуту площею 0,1499 га, ТОВ "МВ Групп", строком на п'ять років, для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, за адресо: вулиця Енгельса,26, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  30.    Про поновлення договору оренди землі  площею 0,0421 га  терміном на один рік ТОВ "Полтаваавтотранс", за адресою: місто Гадяч, вулиця Лохвицька,1-Е, для розміщення та експлуатації будівель та споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій, землі транспорту.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки площею 6,1180 га, з кадастровим номером 5320480400:00:010:0149 на дві земельні ділянки (площею 4,1180 та 2,0000 га),  для іншого сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населених пунктів, на території Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  32. Про поділ земельної ділянки комунальної власності Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади  площею 0,7498 га, з кадастровим номером 5320480401:01:001:0252, на дві земельні ділянки (орієнтовною площею 0,0200 та 0,7298 га) для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування, на території села Біленченківка Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  33.   Про передачу в користування на умовах оренди строком на три роки земельну ділянку комунальної власності міської ради  сільськогосподарського призначення площею 1,4711 га, уповноваженій особі  гр. Муренець Ользі Іванівні для городництва, яка розташована за межами населених пунктів на території Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  34. Про передачу в користування на умовах оренди строком на три роки земельну ділянку комунальної власності міської ради  сільськогосподарського призначення площею 0,6229 га, уповноваженій особі  гр. Муренець Ользі Іванівні для городництва, яка розташована за межами населених пунктів на території Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади. 
  35.  Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну часткову власність площею 0,0033 га, гр.  Швидкому Володимиру Сергійовичу та Швидкому Євгену Сергійовичу для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: вулиця Лохвицька,1-А, гараж № 10, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  36. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,0024 га, гр.  Кононенко Наталії Іванівні для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: вулиця Героїв Майдану,48-Б, гараж № 5, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  37. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,1000 га, гр. Кайолі Валентину Яковичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: провулок Маяковського,8, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  38.  Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,0798 га, гр. Гриценку Віталію Олексійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Радянська,3, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,1000 га, з метою передачі її у власність гр.  Здоймі Марині Миколаївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Воровського,29, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,1520 га, з метою передачі її у власність гр.  Войнику Юрію Миколайовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Дружби,51, село Писарівщина, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі житлової та громадської забудови.
  41.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,1000 га, з метою передачі її у власність гр.  Загорульку Миколі Дмитровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: провулок Сонячний,18, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  42.   Про надання дозволу гр. Кайолі Валентину Яковичу на розробку  проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди орієнтовною площею 0,0500  га для ведення особистого селянського господарства,  за адресою: провулок Маяковського,8, місто Гадяч, землі для сільськогосподарського призначення.
  43.  Про надання дозволу гр. Жолобецькому Василю Івановичу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів орієнтовною площею 0,0034 га,  за адресою: вулиця Ломоносова, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  44. Про надання дозволу гр. Супрун Світлані Петрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, з метою її формування для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Терешкової,38, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  45. Про надання дозволу гр. Калмиковій Валентині Аркадіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: провулок Маяковського,14, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  46. Про надання дозволу гр. Мосіященко Ользі Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,2500 га  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Дружби,21, село Писарівщина, землі Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  47. Про надання дозволу гр. Тютюннику Володимиру Георгійовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: провулок Гончарний,19, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  48. Про надання дозволу гр. Судаковій Наталії Дмитрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Щорса,22, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  49. Про внесення змін до пункту 2 рішення сорок восьмої сесії сьомого скликання Гадяцької міської ради "Про продаж забудованої земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0123 га, із  земель комунальної власності Гадяцької міської ради ФОП Ревегук Тетяні Олександрівні, за адресою:  вулиця Гагаріна,74-А, приміщення № 1, місто Гадяч, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, землі житлової та громадської забудови".
  50.     Про надання дозволу гр. Лукаш Наталії Федорівні та Лукашу Володимиру Володимировичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Жовтнева,39, кв. 1, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  51. Про надання дозволу гр. Олексієнку Володимиру Олександровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, з метою передачі її у власність для будівництва індивідуальних гаражів,  за адресою: вулиця Гагаріна,76-Б, гараж № 27, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.