Гадяцький ліцей І-ІІІ ступенів № 4 імені Лесі Українки відсвяткував свій 25-річний ювілей

  • 580

Фото без описуФото без опису

Чверть століття! Шлях від школи до ліцею! Шлях, на якому чудові традиції, знакові події, чисельні досягнення, відомі імена, людські долі!

14 січня 2020 року вся велика родина Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 4  імені Лесі Українки Гадяцької міської ради Полтавської області відзначила славний ювілей – 25-річчя відкриття своєї альма-матер. Не дивлячись на свй молодий вік, заклад славиться своїми випускниками, а ліцею № 4 є ким пишатися. Хороших виростила вона людей за ці роки. Зі шкільних дверей пішли в широкий світ майже дві тисячі випускників, які своєю звитяжною працею, звучними успіхами залишили глибокий слід на землі, стали науковцями, митцями, військовими, бізнесменами, педагогами, працівниками культури та інших галузей, а головне хорошими людьми, які достойно репрезентують заклад у різних сферах суспільного життя…

Офіційні урочистості з нагоди ювілею проведено 17 січня у актовій залі ліцею, де гостей приймали працівники та учні закладу. Зокрема з історією Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 4  імені Лесі Українки присутніх ознайомила директор закладу Борис С.Я.

Фото без описуНа заході були присутні та вітали господарів свята: начальник відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради, колишній директор ліцею № 4 Бутенко С.М., голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України Недвига Г.А., колишній директор закладу Завора І.І., шефи, батьки учнів, випускники ліцею минулих років.

Вітаючи педагогічний колектив, учнів ліцею із ювілеєм, почесні гості зазначали, що заклад загальної середньої освіти, насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Вони також побажали працівникам та учням успіхів, подальших творчих злетів, розвитку тих паростків високої культури і моральності, які плекають педагоги Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 4  імені Лесі Українки. Роботу закладу освіти було відмічено відомчими нагородами та цінними подарунками.

Ліцеїсти дарували присутнім пісенні та танцювальні подарунки, які стали справжньою окрасою урочистостей. Святкування завершилося внесенням до зали торту, свічки на якому задували всі разом. Це було прекрасне, родинне свято, наповнене спогадами, теплом та любов’ю.

Зичимо закладу творчої наснаги, завзятості, нових звершень та процвітання. Адже не даремно випускники ліцею № 4 кажуть, що їх заклад – це найрідніше місце, куди їм хочеться повертатися знову і знову, тут дали не лише знання, але й вчили людяності та розумінню життя…

Дякуємо за фотоматеріали Гадяцькому ліцею І-ІІІ ступенів № 4 імені Лесі Українки, виданням: «Базар Меліа в Україні», «Рідне місто Гадяч».