Проведено інструктивно-методичну нараду для заступників директорів з навчально-виховної роботи "Особливості реєстрації на ЗНО-2020"

  • 440

Фото без описуФото без опису

29.01.2020 на базі Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 імені Михайла Драгоманова проведено тематичну інструктивно-методичну нараду для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти м. Гадяча «Особливості реєстрації на ЗНО-2020».

Методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Ємець С.М. особливу увагу приділила питанням проведення роз’яснювальної роботи щодо порядку проведення та особливостей реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання і організації роботи закладів освіти щодо підготовки випускників шкіл до ЗНО-2020.

У ході наради  було опрацьовано методичні  рекомендації  Харківського РЦОЯО до занять щодо ознайомлення з інформаційними ресурсами сайтів Українського центру оцінювання якості освіти та Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти для учнів, які в 2020 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти. Під час наради використано презентації з відеокоментарями  фахівців Харківського РЦОЯО.

 

За матеріалами методиста методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради С.М. Ємець