У Гадячі проведено семінар-практикум для учителів зарубіжної словесності

  • 368

Фото без опису

Сьогодні школа потребує нових підходів до викладання предметів та ставить нові вимоги до формування в учнів навчальних компетентностей. Саме це питання обговорювалося учителями зарубіжної та української літератури на семінарі-практикумі «Впровадження інноваційних форм і методів роботи на уроках літератури», який проводився 20 лютого 2020 року на базі Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 4 імені Лесі Українки.

Власними здобутками з присутніми поділилися учителі зарубіжної літератури ліцею. Свої напрацювання вони презентували у формі майстер-класів: «Використання майндмеппінгу на уроках зарубіжної літератури як  ефективного засобу візуалізації та структуризації мислення» (Калюжна К.А., учитель зарубіжної літератури вищої кваліфікаційної категорії, учитель-методист); «Метод сторітелінгу на уроках зарубіжної літератури» (Горова Л.Г., учитель зарубіжної літератури вищої кваліфікаційної категорії, учитель-методист) та «Скрайбінг на уроках зарубіжної літератури» (Дорошенко Р.Г., учитель вищої кваліфікаційної категорії, старший  учитель).

Учасники семінару-практикуму також взяли участь в обговоренні актуальних питань методики викладання української та зарубіжної словесності. 

За матеріалами методиста методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Н.М. Мирошниченко