Питання, які були розглянуті на п’ятдесят восьмій сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 12.03.2020 р.

  • 1300

Фото без опису

  1. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.
  2. Про затвердження звіту про виконання бюджету міста Гадяча за 2019 рік.
  3. Про затвердження Програми надання одноразової допомоги дітям - і дітям, позбавленим батьківського піклування після досягнення 18-річного віку в Гадяцькій міській об’єднаній територіальній громаді на 2020 – 2021 роки.
  4. Про затвердження територій та меж обслуговування закладами освіти Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади.
  5. Про затвердження Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади «Турбота» на 2020-2021 роки.
  6. Про внесення змін до міської Програми фінансової підтримки громадської організації «Гадяцьке міське товариство ветеранів та інвалідів «Союз Чорнобиль» на 2019-2020 роки.
  7. Про внесення змін до Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  8. Про внесення змін та доповнень до Програми соціально - економічного розвитку Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  9. Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  10. Про затвердження Регламенту Сектору-Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Гадяцької міської ради.
  11. Про погодження інвестиційної програми комунального підприємства теплового господарства «Гадячтеплоенерго» на 2020 рік.
  12. Про затвердження структури та загальної чисельності Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства на 2020 рік.
  13. Про затвердження структури та загальної чисельності комунального підприємства «Гадяч-житло» на 2020 рік.
  14. Про звернення депутатів Гадяцької міської ради до Верховної Ради України щодо відкриття ринку земель сільськогосподарського призначення.
  15. Про звернення депутатів Гадяцької міської ради до Президента України щодо відкриття ринку земель сільськогосподарського призначення.
  16. Про підтримання Звернення Всеукраїнського Об'єднаного штабу захисту української землі.
  17. Про звернення депутатів Гадяцької міської ради до депутатів Гадяцької районної ради щодо оренди частини нежитлових приміщень, які належать до спільної власності територіальних громад Гадяцького району.
  18. Про приватизацію нерухомого майна шляхом викупу та уповноваження міського голови на підписання договору купівлі-продажу нерухомого майна.
  19. Про продовження договору оренди комунального майна, укладеного між Гадяцькою міською радою та трудовим архівом Гадяцького району.
  20. Про затвердження розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів на 2020 рік, що здійснюється за рахунок бюджетних коштів.
  21. Про внесення змін та доповнень до рішення сорок четвертої сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 14.03.2019 «Про приведення у відповідність найменувань вулиць, провулків у м. Гадяч».
  22. Про втрату чинності рішення тринадцятої сесії Гадяцької міської ради шостого скликання від 07.12.2011 «Про затвердження Положення про порядок залучення та встановлення розміру пайової участі (внеску) фізичних та юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Гадяч.
  23. Про створення тимчасової депутатської комісії  з перевірки встановлення та роботи сортувальної лінії комунального підприємства «Сервіс» Гадяцької районної ради.
  24. Про закриття кладовища в селі Осняги Гадяцького району Полтавської області.
  25. Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності  Гадяцької міської ради орієнтовною площею 1,0 га, з метою її формування  для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування, за адресою: площа 40-річчя Перемоги,11, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  26. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою комунальної власності площею 0,9945 га, Полтавського обласного комунального виробничо - комерційного підприємства "Полтавапаливо", яку було передано землекористувачу для виробничих потреб, за адресою: вулиця Енгельса,28, місто Гадяч.
  27. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності площею 0,1499 га, ТОВ "МВ Групп", яку було передано землекористувачу на умовах земельного сервітуту для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, за адресою: вулиця Енгельса,26, місто Гадяч.
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності площею 0,0849 га в користування на умовах оренди, із зміною цільового призначення землі, ТОВ "Вентиляторний завод "Горизонт" із земель промисловості на землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: вулиця Чапаєва,15, місто Гадяч.  
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,1000 га, з метою передачі її у власність гр.  Варченко Наталії Василівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Жовтнева,79, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови. 
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0622 га, з метою передачі її у власність гр.  Тютюннику Володимиру Георгійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: провулок Гончарний,19, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  31.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0761 га, з метою передачі її у власність гр.  Довгаль Уляні Степанівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: провулок Чапаєва,13, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0643 га, з метою передачі її у спільну часткову власність гр. Пащенко Світлані Петрівні та Пащенку Олексію Васильовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Першотравнева,98, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0776 га, з метою передачі її у власність гр.  Білоусу Анатолію Івановичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Волгоградська,21, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0779 га, з метою передачі її у власність гр. Судаковій Наталії Дмитрівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Щорса,22, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  35. Про передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки площею 0,0640 га, гр. Нестеренку Олександру Григоровичу строком на три роки, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Крупської,9, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  36. Про передачу безоплатно у спільну часткову власність земельної ділянки площею 0,0550 га, гр. Кузьменко Парасковії Дмитрівні та Кузьменку Олександру Федоровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Осипенко,27, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  37. Про скасування договору оренди землі укладеного 07.10.2015 року та надання дозволу гр. ФОП Пазенко Галині Прохорівні та ФОП Пазенку Антону Павловичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,0025 га, метою передачі її у спільне користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: площа Миру,3-Б, місто Гадяч.
  38. Про передачу в користування на умовах оренди строком на один рік, земельну ділянку комунальної власності Гадяцької міської ради площею 2,0000 га, гр. Каламбету Миколі Миколайовичу для городництва, землі сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населених пунктів на території Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  39. Про поновлення договору оренди землі площею 0,0037 га, ФОП Спориш Людмилі Миколаївні строком на п'ять років, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: вулиця Гетьманська,58/1, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  40.   Про надання дозволу АТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО" на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель загального користування комунальної власності міської ради  орієнтовною площею 0,0024 га в користування на умовах оренди для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії (розміщення двох анкерних опор для будівництва мачтової трансформаторної підстанції), по провулку Матросова в  місті Гадяч.
  41. Про надання дозволу гр. Шопіну Сергію Олександровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 5,7 га, з метою передачі її в оренду для сінокосіння та випасання худоби, на території Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі сільськогосподарського призначення.
  42. Про надання дозволу гр. Петленко Ганні Семенівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,0600 га  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Жовтнева,10-Б, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  43. Про надання дозволу гр. Демидко Марії Григорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,2500 га  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Центральна,54, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі житлової та громадської забудови.
  44. Про надання дозволу гр. Сахну Анатолію Вікторовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,1000 га  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Молодіжна,25, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  45. Про надання дозволу гр. Сало Наталії Іванівні та Ралко Яні В'ячеславівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,0809 га  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Калініна,48, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  46. Про надання дозволу гр. Удовиченко Юлії Василівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,1000 га  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: провулок Піонерський,13, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  47. Про надання дозволу Гадяцькій міжрайонній державній лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,5400 га  для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування,  за адресою: вулиця Гагаріна,79-А, м. Гадяч.
  48. Про надання дозволу гр. Храпалю Івану Володимировичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою її формування, орієнтовною площею 0,0028 га для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: вулиця Гагаріна,88-А, гараж № 3, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  49. Про надання дозволу гр. Свістельник Людмилі Володимирівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,0600 га  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд,  за адресою: вулиця Першотравнева,118, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність площею 2,0000 га гр. Стасів Вікторії Юріївні, з кадастровим номером 5320480400:00:001:0426, із земель запасу сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, на території земель Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність площею 2,0000 га гр. Боряку Івану Івановичу, з кадастровим номером 5320480400:00:001:0432, із земель запасу сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, на території земель Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність площею 2,0000 га гр. Хряпку Валентину Миколайовичу, з кадастровим номером 5320480400:00:001:0425, із земель запасу сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, на території земель Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність площею 2,0000 га гр. Дубовику Владиславу Івановичу, з кадастровим номером 5320480400:00:001:0433, із земель запасу сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, на території земель Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  54. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність площею 2,0000 га гр. Зінченку Миколі Олександровичу, з кадастровим номером 5320480400:00:001:0424, із земель запасу сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, на території земель Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  55. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність площею 2,0000 га гр. Перепелиці Сергію Вікторовичу, з кадастровим номером 5320480400:00:001:0431, із земель запасу сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, на території земель Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність площею 2,0000 га гр. Лімкову Дмитру Сергійовичу, з кадастровим номером 5320480400:00:001:0427, із земель запасу сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, на території земель Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність площею 2,0000 га гр. Гах Єсенії Володимирівні, з кадастровим номером 5320480400:00:001:0429, із земель запасу сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, на території земель Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  58. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність площею 2,0000 га гр. Стогнію Миколі Віталійовичу, з кадастровим номером 5320480400:00:001:0423, із земель запасу сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, на території земель Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність площею 2,0000 га гр. Панченку Ігорю Олександровичу, з кадастровим номером 5320480400:00:001:0428, із земель запасу сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, на території земель Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність площею 2,0000 га гр. Озерову Анатолію Сергійовичу, з кадастровим номером 5320480400:00:001:0434, із земель запасу сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, на території земель Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.