До уваги споживачів КПТГ «Гадячтеплоенерго»

  • 857

«КПТГ «Гадячтеплоенерго» інформує своїх споживачів, що на виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 24.12.2019 № 1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу», підприємством здійснено коригування нарахувань (в бік зменшення) плати за послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води для населення, у зв’язку із зменшенням у березні 2020 року фактичної вартості постачання природного газу (3396,00 грн. за 1 тис. м3 без ПДВ ) порівняно з вартістю, врахованою у структурі діючих тарифів на теплову енергію і послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води (6235,51 грн. за 1 тис.м3 без ПДВ) без зміни інших складових тарифів, встановлених виконавчим комітетом Гадяцької міської ради.

Враховуючи зміну вартості постачання природного газу на підставі механізму та вимог визначених Постановою КМУ від 24.12.2019 року №1082, суми нарахувань споживачам категорії «населення» за березень 2020 року зменшені:

по послугам з централізованого опалення на 35,0%;

по послугам з централізованого постачання гарячої води на 30,0%.

Сума перерахунку відображена у рахунку споживача на оплату послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води за березень 2020 року окремо по кожній комунальній послузі.

У разі переплати, сума перерахунку буде зарахована в рахунок майбутніх платежів. У разі наявності у споживача заборгованості за відповідні комунальні послуги, сума перерахунку буде віднесена в рахунок погашення існуючої  заборгованості споживача відповідно до черговості її виникнення. 

Адміністрація КПТГ «Гадячтеплоенерго»