Оголошено конкурс з визначення виконавця з розроблення Схеми санітарного очищення населених пунктів Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади

  • 494

Виконавчий комітет Гадяцької міської ради оголошує конкурс з визначення виконавця з розроблення Схеми санітарного очищення населених пунктів Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади (далі Схема).

1. Організатор конкурсу: Виконавчий комітет Гадяцької міської ради.

Місцезнаходження організатора конкурсу – 37300, Полтавська область, місто Гадяч, вулиця Лесі Українки, 3, тел.: (05354) 2-34-25.

2. Підстава для проведення конкурсу: Рішення виконавчого комітету Гадяцької міської ради від 08.04.2020164 «Про розроблення Схеми санітарної очистки Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади».

3. Дата, час і місце проведення конкурсу.

Розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями та проведення конкурсу відбудеться 15 квітня 2020 року о 15-й годині в приміщенні Гадяцької міської ради за адресою: Полтавська область, місто Гадяч, вулиця Лесі Українки, 3, зал засідань.

4. Дата початку та кінцевий строк прийняття документів на конкурс.

Термін подання конкурсних пропозицій – з 9 квітня 2020 року до 14-ї години 15 квітня 2020 року.

5. Учасниками конкурсу можуть бути суб’єкти господарювання в установчих документах яких передбачено провадження діяльності у сфері поводження з побутовими відходами.

6. Документи (вимоги до них), які подаються претендентами для участі в конкурсі:

- заява про участь у конкурсі із зазначенням повного найменування та реквізитів претендента, який виявив бажання брати участь у конкурсі;

- конкурсна пропозиція із зазначенням ціни договору та приблизного строку виконання робіт по розробці Схеми;

- копії установчих документів (статуту або інших), свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи, довідки про включення до ЄДРПОУ, витягів з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань засвідчені підписом керівника та печаткою (за наявності);

- інформація про компетенцію та досвід роботи у сфері поводження з відходами.

 

Конкурсна пропозиція подається у письмовій формі за підписом уповноваженої особи учасника, прошита, пронумерована та скріплена печаткою у запечатаному конверті.

Конкурсна пропозиція надається особисто або надсилається поштою на адресу Гадяцької міської ради (вул. Лесі Українки, 3, м. Гадяч, 37300) у конверті, на якому зазначається повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, код ЄДРПОУ учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.

 «Положення про умови і порядок проведення конкурсу з визначення виконавця з розроблення Схеми санітарного очищення населених пунктів Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади» ви можете завантажити за цим посиланням

Інші новини

Всі новини