Рішення, прийняті на шістдесятій сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 22.04.2020

  • 486

Фото без опису

  1. Про виділення коштів для співфінансування проектів-переможців обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад Полтавської області, фінансування переможців Обласної програми «Бюджет участі Полтавської області на 2017-2020 роки».
  2. Про внесення змін до Комплексної Програми розвитку освітньої галузі м. Гадяча на 2016-2020 роки.
  3. Про затвердження Порядку використання коштів резервного фонду бюджету Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади.
  4. Про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  5. Про внесення змін до  Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Гадяч – житло» на 2020 рік.
  6. Про внесення змін до  Програми фінансової підтримки комунального підприємства «ДОБРОБУТ» на 2020 рік.
  7. Про затвердження Програми фінансової підтримки Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства на 2020 рік.
  8. Про внесення змін до Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки міста Гадяч на 2017-2021 роки.
  9. Про внесення змін та доповнень до Програми соціально - економічного розвитку Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  10. Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  11. Про затвердження Статуту Гадяцького історико-краєзнавчого музею.
  12. Про затвердження структури та загальної чисельності комунального підприємства теплового господарства «Гадячтеплоенерго» на 2020 рік.
  13. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність нерухомого майна – вуличного водопроводу с. Степаненки.
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок  комунальної власності міської ради в користування на умовах оренди, строком на сорок дев'ять років загальною площею 0,0032 га,  АТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО", із земель загального користування для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії, які розташовані на території міста Гадяч, по вулиці Героїв Майдану.
  15.   Про надання дозволу АТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО" на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель загального користування комунальної власності міської ради  орієнтовною площею 0,0012 га в користування на умовах оренди для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії (встановлення трьох одно стоякових опор),  по вулиці Першотравнева (біля присадибної ділянки № 19)  в  місті Гадяч.
  16. Про надання дозволу гр. Горкуну Григорію Петровичу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0006 га в користування на умовах оренди для іншої житлової забудови (обслуговування балкону, прибудованого до власної квартири № 4), землі житлової та громадської забудови, за адресою: вулиця Гагаріна,2, місто Гадяч.
  17. Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності  Гадяцької міської ради орієнтовною площею 0,0031 га, з метою її формування  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: вулиця Гетьманська (біля існуючої будівлі за № 41-А) в місті Гадяч.
  18. Про поновлення договору оренди землі площею 0,0012 га, ФОП Козаченку Руслану Михайловичу строком на п'ять років, для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (обслуговування кіоску з ремонту взуття), за адресою: вулиця Полтавська, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  19.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 0,2139 га у власність гр. Заярській Софії Никифорівні, з кадастровим номером 5320480401:01:001:0400, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: вулиця Центральна,35, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,1432 га, з метою передачі її у власність гр. Румянцеву Ігорю Львовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Комарова,97-А, село Осняги, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0030 га, з метою передачі її у власність гр. Олексієнку Володимиру Олександровичу для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: вулиця Гагаріна,76-Б, гараж № 27, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  22.   Про внесення змін в рішення 58 сесії 7 скликання Гадяцької міської ради від 12.03.2020 року "Про надання дозволу гр. Шопіну Сергію Олександровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 5,7 га,  з метою передачі її в оренду для сінокосіння та випасання худоби, на території Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі сільськогосподарського призначення".
  23.  Про передачу в оренду строком на один рік земельні ділянки загальною площею 20,0 га, гр. Юхименку Роману Олексійовичу для городництва, з кадастровими номерами 5320480400:00:010:0147 та 5320480400:00:010:0148 які розташовані на території Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади  (в районі Гадяцького ліцею I-III ступенів № 4), землі сільськогосподарського призначення. 
  24.  Про надання дозволу гр. Хоміній Олені Василівні на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди, орієнтовною площею 72 кв. м для будівництва добудови до квартири  № 1,  за адресою: вулиця Гагаріна,45, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

Фото без опису