Проведено online-засідання методичного об’єднання для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Гадяцької та Сергіївської ОТГ Гадяцького району

  • 1306

Фото без описуФото без опису

 

22 квітня 2020 року в online-режимі проведено засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Гадяцької та Сергіївської ОТГ.

Методист методичного кабінету Шимка Н.П. зазначила, що наразі ми вчимося навчати і вчитися в нових умовах: дистанційно. Це зовсім новий досвід для вчителів, учнів та їх батьків. Усім доводиться швидко опановувати нові технології дистанційного навчання. Актуальні питання, які на сьогодні турбують освітян, було розглянуто на online-засіданні, зокрема: щодо організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти під час карантину, щодо проведення підсумкового оцінювання та організованого завершення 2019/2020 навчального року.  Завідувач методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Майборода С.М. надав роз’яснення вчителям щодо особливостей підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2020 році.

У ході online-засіданні вчителі мали змогу обмінятися думками щодо подальшої роботи в дистанційному режимі з учнями початкової школи.

 

Підготувала   Н.П. Шимка