Впевнений старт

  • 369

Фото без опису

 

23 квітня 2020 року у online-режимі проведено тренінг для педагогічних працівників та батьків ЗДО Гадяцької та Сергіївської ОТГ «Впевнений старт: середній дошкільний вік».

До роботи  долучилися 45 педагогічних працівників  закладів дошкільної освіти: директори, вихователі-методисти, вихователі та батьки.

Метою онлайн-заходу було презентація програмно-методичного комплексу «Впевнений старт: середній дошкільний вік» та надання інформації щодо способів замовлення комплектів.

У роботі методичного заходу взяли участь Моргун І.В., методист відділу дошкільної, початкової та спеціальної освіти ПОІППО імені    М.В.Остроградського та Майборода С.М., завідувач методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради.

Методист ММК Аколович Т.П., ознайомила учасників тренінгу з освітньою програмою та усіма частинами навчально-методичного комплекту: «Книгою вихователя», «Набором плакатів», «Набором  розвивальних завдань», «Книгою для батьків», «Альбомом з художньо-творчої діяльності» і «Хрестоматією літературно-художніх творів з методикою використання».

Окрім цього, Аколович Т.П. надала інформацію про засобами інформаційної підтримки проекту «Впевнений старт» та способи замовлення комплектів.

Протягом заходу панувала тісна взаємодія, учасники мали змогу задати запитання та зазначили переваги і можливості  навчально-методичного комплекту «Впевнений старт: середній дошкільний вік».

 

Підготувала: Т.П. Аколович