В УМОВАХ КАРАНТИНУ, АЛЕ БЕЗ ЗУПИНОК

  • 1306

Основний акцент у своїй роботі щодо відновлення інфраструктури ОТГ міська влада спрямовує на: ремонт автошляхів та пішохідних доріжок,  реконструкцію та розвиток дитячих садків і шкіл, капітальний ремонт покрівель житлових будинків,  підтримку діяльності комунального господарства.

Мешканці громади вимагають виконання програм, і одна з головних програм – це Програма соціально-економічного розвитку міської ОТГ, в цій програмі є й ремонт доріг.  Наразі в місті Гадячі продовжується виконання планових робіт по відновленню дорожнього покриття вулиць.

В місті налічується 4 площі, 80 вулиць, 43 провулки та 3 тупики. У міському бюджеті на 2020 рік на поточний ремонт доріг заплановано кошти в сумі 6 мільйонів 768,3 тисячі гривень, ще 1 мільйон 800 тисяч гривень – на капітальний. В межах виділених коштів, цього річ заплановано провести ремонт на сорока чотирьох вулицях Гадяцької міської ОТГ.

«Люди повинні їздити рівними дорогами, тому наше завдання максимально якісно, надійно відновлювати автошляхи.  На початку року ми визначили стратегічне завдання - стерти відмінність між віддаленими вулицями та центральними  автошляхами. Для цього направляємо кошти на проведення ремонту шляхового покриття саме віддалених вулиць. Дороги на таких вулицях вже кілька десятків років знаходяться в жахливому стані, зараз ми проводимо тут середній поточний ремонт. Жителі вулиць, що ремонтуються, задають питання, чому не всю вулицю відразу повністю заасфальтовано. Відповідаю: протяжність відремонтованої частини дороги залежить від виділених на неї цього року асигнувань.

Незважаючи на ситуацію з карантином, ми шукатимемо можливості і додаткові ресурси на ремонт доріг, бо люди чекають швидких змін, а наше завдання забезпечити гадячан комфортними умовами життя», – зазначив міський голова Володимир Нестеренко.

Початок 2020 року став для нашої громади, як і для всієї країни в цілому, роком реальних змін та випробувань. Але, навіть в умовах карантину, ми рухаємося без зупинок.

Інші новини

Всі новини