У online-режимі проведено чергове засідання методичного об’єднання вчителів предметів природничо-математичного циклу закладів загальної середньої освіти Гадяцької і Сергіївської ОТГ

  • 563

23 квітня 2020 року у online-режимі проведено чергове засідання методичного об’єднання вчителів предметів природничо-математичного циклу закладів загальної середньої освіти Гадяцької і Сергіївської ОТГ. До роботи ММО долучилися 24 вчителі з: Гадяцького ліцею І-ІІІ ст. № 1 ім. Олени Пчілки, Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 2 ім. Михайла Драгоманова, Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 3 ім. Івана Виговського, Гадяцького ліцею І-ІІІ ст. № 4 ім. Лесі Українки, Біленченківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ст., Сергіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст., Розбишівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст., Качанівської загальноосвітньої школи І-ІІ ст.

На зібранні було обговорено актуальні питання, які турбують сьогодні математиків, зокрема: щодо організації освітнього процесу з математики, фізики і астрономії у закладах загальної середньої освіти в умовах дистанційного навчання і щодо організованого завершення 2019/2020 навчального року підготовки до проведення ЗНО для випускників 11 класів. Також розглянуто ряд організаційних питань, зокрема: педагогічні працівники, які атестувалися у 2019/2020 н. р. на підтвердження (присвоєння) вищої кваліфікаційної категорії, педагогічних звань презентували власні творчі доробки.

Члени методичного об’єднання обговорили також результати участі учнів закладів загальної середньої освіти ОТГ у ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з математики, фізики та астрономії і визначили шляхи підготовки до інтелектуальних змагань у 2020/2021 навчальному році.

Педагогічні працівники обмінялися думками з приводу організації роботи методичного об’єднання у наступному навчальному році.

За підсумками засідання модератором заходу, завідувачем методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Майбородою С.М. матеріали вчителям для організації роботи надіслано до Skayp-чату.

 

За матеріалами  завідувача методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради С.М. Майбороди