В онлайн-режимі проведено нараду директорів закладів освіти Гадяцької міської ОТГ

  • 392

05 травня 2020 року відділом освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради проведено нараду директорів закладів освіти Гадяцької міської ОТГ в онлайн-режимі.

Захід проводився в режимі Skype-відеоконференції. Онлайн-нараду провели: начальник освіти, молоді та спорту Бутенко С.М., головний спеціаліст Павленко А.М., завідувач методичного кабінету Майборода С.М. На зібранні були присутніми керівники 13 закладів загальної середньої і дошкільної освіти громади.

Розпочинаючи роботу зібрання, Бутенко С.М. зазначив, що незважаючи на пандемію коронавірусу, заклади освіти повинні бути належним чином підготовлені до прийому учнів та вихованців у свої стіни наступного навчального року. Нині ж, необхідно організувати ефективну роботу із завершення поточного навчального року та проведення усіх необхідних ремонтних робіт.

У ході наради освітяни обговорили питання щодо імплементації Закону України «Про повну загальну середню освіту», припинення безстрокових трудових договорів з керівниками ЗЗСО, з педагогічними працівниками, яким виплачується пенсія за віком, роботу з сайтами закладів та установ освіти; щодо проведення підсумкового оцінювання та  організованого завершення  2019/2020 навчального року; щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної середньої і дошкільної освіти в  умовах карантину.

Захід пройшов в дружній, діловій атмосфері, за активної участі директорів ЗЗСО і ЗДО Гадяцької ОТГ. Керівники закладів поділилися своїми думками з питань завершення навчального року, оцінювання учнів, оформлення шкільної документації, проходження  випускниками  ЗНО-2020, видачі документів про освіту тощо.

 

Підготував: С.М. Майборода

Інші новини

Всі новини