Рішення, прийняті на шістдесят першій сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 13.05.2020 р.

  • 628

Фото без опису

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади за три місяці 2020 року.
  2. Про внесення змін до міської Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки.
  3. Про внесення змін до Комплексної Програми розвитку освітньої галузі м. Гадяча на 2016-2020 роки.
  4. Про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  5. Про внесення змін та доповнень до Програми соціально - економічного розвитку Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  6. Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  7. Про внесення доповнень до Переліку адміністративних послуг, що надаються через Сектор-Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Гадяцької міської ради.
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0024 га, з метою передачі її у власність гр. Бондарю Сергію Вікторовичу для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: вулиця Гагаріна,80-Б, гараж № 84, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови. 
  9.  Про надання дозволу гр. Щербань Ганні Петрівні та Житченко Інні Віталіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою її формування, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Садова,12, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  10. Про надання дозволу гр. Голець Світлані Миколаївні на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0300 га для ведення особистого селянського господарства,  за адресою: вулиця Молодіжна(біля присадибної ділянки № 84), місто Гадяч.
  11. Про припинення права користування земельною ділянкою площею 0,0313 га, гр. Фролова Сергія Анатолійовича з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, за адресою: вулиця Набережна Псла,10-А,  в місті Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  12. Про скасування рішення 11 сесії шостого скликання Гадяцької міської ради від 06.11.2011року "Про надання дозволу гр. Давиденку Василю Дмитровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, для будівництва та обслуговування індивідуального гаража,  в місті Гадяч, по вулиці Енгельса,26-б, із земель запасу міської ради, не наданих у власність та користування".
  13. Про надання дозволу гр. Шведу Роману Миколайовичу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів орієнтовною площею 0,0024 га,  за адресою: вулиця Енгельса,26-А, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  14. Про організаційні заходи щодо підготовки документації до земельних торгів (аукціону).
  15. Про дострокове розірвання  договору оренди землі площею 0,0598 га,     укладеного 15.08.2019 року між Гадяцькою міською радою та гр. Семененком Сергієм Кімовичем, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресо: провулок Космодем'янської, 24, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.