Проведено чергове пленарне засідання сесії міської ради

  • 823

Фото без опису

Фото без опису13 травня 2020 року, у сесійній залі Гадяцької міської ради відбулося пленарне засідання шістдесят першої сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання під головуванням міського голови Володимира Олександровича Нестеренка.

Перед початком сесії міський голова привітав депутатів Гадяцької міської ради та всіх присутніх на сесії з п’ятою річницею надання місту Гадяч  статусу міста обласного значення і побажав усім міцного здоров’я, миру та єдності в ім’я України, плідної праці на благо нашого славного міста та, в цілому, Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади.

На пленарному засіданні були присутні 19 депутатів міської ради сьомого скликання з 26 обраних. Розглянуто 15 питань порядку денного, основними з них були:

  • про затвердження звіту про виконання бюджету Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади за три місяці 2020 року;
  • про внесення змін до Комплексної Програми розвитку освітньої галузі м. Гадяча на 2016-2020 роки;
  • про внесення змін до міської Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки;
  • про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік;
  • про внесення змін та доповнень до Програми соціально - економічного розвитку Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік;
  • про внесення змін до бюджету Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік;
  • про внесення доповнень до Переліку адміністративних послуг, що надаються через Сектор-Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Гадяцької міської ради.

Також на сесії розглянуто низку земельних питань та прийняті з цього відповідні рішення.

Попередньо, на засіданнях постійних депутатських комісій було розглянуто всі питання порядку денного шістдесят першої сесії сьомого скликання.

З рішеннями та результатами голосування шістдесят першої сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання можливо ознайомитися на офіційному сайті міської ради в розділі НОВИНИ.