У online-режимі проведено засідання методичного об’єднання вчителів фізичної культури та курсу «Захист Вітчизни» закладів освіти Гадяцької та Сергіївської ОТГ

  • 579

Фото без описуФото без опису

15 травня 2020 року у online-режимі проведено засідання методичного об’єднання вчителів фізичної культури та курсу «Захист Вітчизни» закладів загальної середньої освіти Гадяцької і Сергіївської ОТГ. До роботи методичного об’єднання долучилися 19 представників закладів і установ освіти.

На засіданні було обговорено актуальні проблеми, які турбують сьогодні освітян. Методист методичного кабінету Лисенко В.В. зокрема акцентував увагу членів методичного об’єднання на особливостях організації та проведення підсумкового оцінювання з фізичної культури та курсу «Захист Вітчизни», організованого завершення  2019/2020 навчального року.

Також розглянуто ряд організаційних питань, зокрема: учитель фізичної культури Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки Бовт С.М., яка атестувалася у 2019/2020 н. р. на підтвердження вищої кваліфікаційної категорії та присвоєння педагогічного звання «старший учитель» презентувала власний досвід роботи.

Підсумки проведення Спартакіади школярів у 2019/2020 н.р. проаналізував головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Кузьменко Р.В.

Особливості підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2020 році відзначив завідувач методичного кабінету Майборода С.М.

Педагогічні працівники обмінялися думками з приводу організації роботи методичного об’єднання у наступному навчальному році.

Захід пройшов у теплій, дружній атмосфері.

 

Підготував: В.В. Лисенко