У online-режимі проведено тренінг для педагогічних працівників та батьків ЗДО Гадяцької та Сергіївської ОТГ "Впевнений старт: старший дошкільний вік"

  • 453

Фото без опису

19 травня 2020 року у online-режимі проведено тренінг для педагогічних працівників та батьків ЗДО Гадяцької та Сергіївської ОТГ «Впевнений старт: старший дошкільний вік».

До роботи  долучилися 34 педагогічні працівники закладів дошкільної освіти: директори, вихователі-методисти, вихователі та батьки.

Мета навчання – показати переваги та можливості роботи за програмно-методичним комплексом «Впевнений старт». Під час роботи тренер Аколович Т.П., методист ММК ознайомила учасників з концепцією, змістом і методикою роботи за програмно-методичним комплектом.

У ході тренінгу були виконані наступні завдання:

1) презентація програмно-методичного комплексу «Впевнений старт»;

2) надання можливості випробувати алгоритм організації життєдіяльності дітей старшого дошкільного віку в умовах дошкільного закладу за програмно-методичним комплексом «Впевнений старт»;

3) ознайомлення з інформацією щодо замовлення комплектів «Впевнений старт».

Підбиваючи підсумки методичного заходу, присутні відзначили актуальність визначеної теми, показали свою зацікавленість, готовність до впровадження проголошених ідей та виконання поставлених завдань.

 

Підготувала: Т.П. Аколович