Вандалізм чи невихованість?

  • 609

Фото без описуФото без опису

Тема понівеченого майна, що належить Гадяцькій міській громаді, є досить популярною у соціальних мережах, де гадячани спілкуються між собою та активно обговорюють ті чи інші теми. Потрощені паркові лави та розбиті вуличні ліхтарі, вирвані кущі троянд та зірвані вазони з сурфініями з конструкції «Метелик», що прикрашає центральний парк, перевернуті бетонні урни для сміття... Цей список зіпсованих певною категорією гадячан речей, які могли б ще довго слугувати місту та його мешканцям, можна продовжувати.

Тож виникає питання: навіщо створювати щось нове, купувати, будувати, встановлювати, якщо все одно знайдуться ті, що руйнуватимуть. І не лише через власну невихованість, а ще й через байдужість та мовчазну згоду інших, хто усе це бачить та не втручається.

Звичайно, можна в усьому звинувачувати владу, як це багато хто робить. Але, зважаючи на коментарі дописувачів, усе більше гадячан розуміє, що починати треба з себе, з виховання своїх дітей. Бо, як інакше виховати покоління, яке буде цінувати те, що має, та зможе долучатися до створення чистого, екологічного простору.

 

Фото без опису Фото без опису