У online-режимі проведено інструктивно-методичну нараду керівників закладів дошкільної освіти Гадяцької і Сергіївської ОТГ

  • 474

Фото без опису

В умовах реалізації  Концепції Нової української школи важливе місце належить дошкільній галузі, яка є невід’ємною складовою процесу реформування освітньої системи в Україні. На часі реальне, а не тільки  вже давно задеклароване  в дошкільній освіті, використання на практиці  принципу інтеграції та індивідуалізації, застосування діяльнісного, особистісно-орієнтованого підходу  до розвиту особистості; формування життєздатної, гнучкої, свідомої, творчої людини.

29 травня 2020 року у online-режимі проведено інструктивно-методичну нараду керівників закладів дошкільної освіти Гадяцької і Сергіївської ОТГ щодо підсумків методичної роботи, організації освітньої діяльності в закладах дошкільної освіти у 2019/2020 навчальному році в умовах виходу з карантину.

У проведенні  наради взяли участь: Павленко Алла Миколаївна, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради; Кузьменко Руслан Володимирович, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради; Майборода Сергій Миколайович, завідувач методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради; Аколович Тетяна Петрівна, методист з дошкільної освіти методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради; керівники закладів дошкільної освіти ОТГ.

Учасниками інструктивно-методичного заходу було розглянуто ряд питань: щодо виходу з карантину ЗДО; щодо планів та завдань методичної служби  на 2020/2021 н. р.; щодо підсумків розвитку дошкільної освіти у 2019/2020 н. р. та завдання діяльності на 2020/2021 н. р.; щодо впровадження освітніх програм у закладах дошкільної освіти; щодо проведення занять в ЗДО під час адаптивного карантину, тощо.

На завершення інструктивно-методичної наради було підведено підсумки, відбувся обмін думками присутніх та вироблено рекомендації для керівників закладів дошкільної освіти Гадяцької і Сергіївської ОТГ.

 

Підготував: С.М. Майборода