Започатковано проведення Мостів Дружби між Гадяцьким ліцеєм І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки та Качанівською загальноосвітньою школою І-ІІ ступенів у онлайн-режимі

  • 563

Фото без опису

Заклади загальної середньої освіти Гадяцької і Сергіївської ОТГ працюють над створення такого середовища, яке б плекало творчу особистість, створю­вало умови для повноцінного інтелектуального, творчого, морального, фізичного розвитку дитини, вироблення сучасної моделі випускника школи, спроможного реалізувати власний позитивний потенціал.

З метою обміну досвідом щодо реалізації ціннісних пріоритетів особистості, створення розвивального середо­вища, у якому б реалізувалася модель успішного  випускника між педагогічними та учнівськими колективами Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради та Качанівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Сергіївської сільської ради започатковано проведення «Мостів Дружби» у онлайн-режимі.

Модераторами заходу Котляровою І.М. та Мироненко Т.Л. продемонстровано здобувачам освіти, що мова і є отим містком, який допоможе об’єднати їхні заклади освіти та стане початком міжшкільної дружби та співпраці.

Сподіваємося, що і інші заклади освіти Гадяцької та Сергіївської ОТГ, сусідніх громад долучаться до такого формату співпраці.

Підготував: С.М. Майборода