Рішення, прийняті на засіданні шістдесят другої сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 18.06.2020 р.

  • 572

Фото без опису

 

  1. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.
  2. Про внесення змін до Комплексної Програми розвитку освітньої галузі м. Гадяча на 2016-2020роки.
  3. Про внесення змін до міської Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки.
  4. Про внесення змін до Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  5. Про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  6. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Добробут» на 2020 рік.
  7. Про внесення змін до Програми проведення відкритого всеукраїнського архітектурного конкурсу на кращий концептуальний проект об’єкта благоустрою (пам’ятного знаку) - «Землякам, що стали на захист України» в парку «Перемога» м. Гадяч на 2020 рік.
  8. Про внесення змін та доповнень до Програми соціально - економічного розвитку Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  9. Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  10. Про затвердження фіксованих ставок єдиного податку по групах підприємницької діяльності, що здійснюються на умовах спрощеної системи оподаткування.
  11. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
  12. Про транспортний податок, який справляється на території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади.
  13. Про встановлення ставок туристичного збору.
  14. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку.
  15. Про внесення змін до рішення першої сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 05.11.2015 «Про умови оплати праці».
  16. Про внесення змін до рішення сьомої сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 14.04.2016 року «Про умови оплати праці першого заступника міського голови».
  17. Про затвердження Статуту міського комунального підприємства «Комунсервіс» у новій редакції.
  18. Про затвердження Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам з різним цільовим призначенням на території Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  19. Про затвердження Положення про порядок організації та проведення відкритого всеукраїнського архітектурного конкурсу на кращий концептуальний проект об’єкта благоустрою (пам’ятного знаку) - «Землякам, що стали на захист України» в парку «Перемога» м. Гадяч.
  20. Про перейменування деяких вулиць та провулків у м. Гадяч.
  21. Про затвердження містобудівної документації села Степаненки Гадяцького району Полтавської області.
  22. Про прийняття у комунальну власність нерухомого майна – вуличного водопроводу
    с. Степаненки.
  23. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність цілісного майнового комплексу юридичної особи – Видавництво «Гадяч».
  24. Про продовження договору оренди комунального майна, укладеного між виконавчим комітетом Гадяцької міської ради та Гадяцьким районним територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг).
  25. Про внесення змін до договору оренди комунального майна, укладеного між виконавчим комітетом Гадяцької міської ради та ФОП Ракочієм Віталієм Миколайовичем.
  26. Про ліквідацію Гадяцької вечірньої (змінної) школи Гадяцької міської ради Полтавської області та відкриття класів з вечірньою (заочною) формою навчання.
  27. Про скасування рішення шістдесят першої сесії сьомого скликання Гадяцької міської ради від 13.05.2020 року "Про організаційні заходи щодо підготовки документації до земельних торгів (аукціону)".
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади площею 0,4083 га, з метою її формування, для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування, за адресою: площа 40-річчя Перемоги,11, село Біленченківка.  
  29. Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності  Гадяцької міської ради орієнтовною  площею 0,0028 га, з метою її формування для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (розміщення тимчасової споруди), за адресою: вулиця Героїв Майдану,  місто Гадяч.
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність площею 2,0000 га гр. Коломійцю Олександру Івановичу, з кадастровим номером 5320480400:00:002:0047, із земель запасу сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, на території земель Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність площею 2,0000 га гр. Литвиненку Сергію Олександровичу, з кадастровим номером 5320480400:00:002:0050, із земель запасу сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, на території земель Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність площею 2,0000 га гр. Квачану Олегу Анатолійовичу, з кадастровим номером 5320480400:00:002:0049, із земель запасу сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, на території земель Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність площею 2,0000 га,  гр. Скляру Олександру Олександровичу, з кадастровим номером 5320480400:00:002:0048,  із земель запасу сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, на території земель Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,1000 га, з метою передачі її у власність гр. Трусову Олександру Володимировичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Набережна Груні,108, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0494 га, з метою передачі її у власність гр. Запорожському Віктору Григоровичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Білохи,113-А, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  36.   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності площею 0,0034 га, в користування на умовах оренди, з кадастровим номером земельної ділянки  5320410100:50:001:1481,  гр. Жолобецькому Василю Івановичу для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: вулиця Ломоносова, місто Гадяч.  
  37. Про надання дозволу гр. Побіленському Віктору Яковичу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів, орієнтовною площею 0,0024 га,  за адресою: провулок Шкільний,1-А, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  38.  Про надання дозволу Гадяцькій районній спілці споживчих товариств на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 2,6 га,  для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, за адресою: провулок Базарний,2, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  39.  Про надання дозволу гр. Варченко Наталії Василівні та гр. Варченку Миколі Ігоревичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою її формування, орієнтовною площею 0,0600 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Першотравнева,158, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  40. Про надання дозволу гр. Харчову Юрію Степановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою її формування, орієнтовною площею 0,0600 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Степаненка,46, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  41. Про надання дозволу гр. Гайдамаці Олександрі Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі з метою її формування, орієнтовною площею 0,0066 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: вулиця Героїв Майдану,2-А, приміщення № 1, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  42.  Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі площею 0,0029 га, з метою передачі її в користування на умовах оренди строком на один рік, з кадастровим номером земельної ділянки  5320410100:50:002:2209,  гр. Храпалю Івану Володимировичу для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: вулиця Гагаріна,88-А, гараж № 3, місто Гадяч.
  43.   Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,0598 га, гр. Семененку Сергію Кімовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: провулок Космодем'янської,24, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  44.   Про надання дозволу гр. Зубку Григорію Григоровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою її формування, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: провулок Тімірязєва,4, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  45. Про надання дозволу гр. Санатович Надії Олексіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою її формування, орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Садова,2, село Біленченківка, землі житлової та громадської забудови Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  46. Про надання дозволу гр. Санатовичу Петру Миколайовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою її формування, орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Миру,24, село Біленченківка, землі житлової та громадської забудови Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  47. Про надання дозволу гр. Козир Наталії Анатоліївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою її формування, орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Чапаєва,31, село Біленченківка, землі житлової та громадської забудови Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  48. Про надання дозволу гр. Приходченко Валентині Степанівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою її формування, орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Вишнева,6, село Біленченківка, землі житлової та громадської забудови Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  49. Про надання дозволу гр. Ненич Надії Олексіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, з метою передачі її у власність, орієнтовною площею 0,1000 га для індивідуального садівництва, в межах села Степаненки, землі Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  50. Про надання дозволу гр. Апаріну Федору Івановичу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,6200 га для ведення особистого селянського господарства, в межах села Біленченківка, на території земель Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  51. Про надання дозволу гр. Козиру Віктору Пантелеймоновичу на розробку технічної документації  із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, з метою передачі її у власність, орієнтовною площею 0,2300 га для ведення особистого селянського господарства, в межах села Писарівщина, на території земель Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  52. Про надання дозволу гр. Козиру Віктору Пантелеймовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою передачі її у власність, орієнтовною площею 0,1800 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Дружби,87, село Писарівщина, землі житлової та громадської забудови Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  53. Про надання дозволу гр. Омельченко Світлані Сергіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 2,52 умовних кадастрових га, з метою оформлення права власності на земельну частку пай для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, на території Біленченківського старостинського округу, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі сільськогосподарського призначення.