Адресна підтримка незаможних верств населення Гадяцької міської ОТГ

  • 887

Фото без описуНа виконання Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади «Турбота» з 01 серпня 2020 року проводитиметься гаряче харчування громадян, які перебувають в складних життєвих обставинах: одинокі пенсіонери та особи з інвалідністю, дохід яких не перевищує 1,5 прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність; одинокі особи з інвалідністю І групи загального захворювання та одинокі особи з інвалідністю І та ІІ групи по зору незалежно від розміру пенсії.

Для отримання гарячого харчування (обідів) громадянам пільгової категорії необхідно звернутися до відділу організаційної та кадрової роботи виконавчого комітету Гадяцької міської ради з письмовою заявою та документами до неї: копія паспорта, довідка про розмір доходів за останні 6 місяців (за необхідності), копія пенсійного посвідчення, копія довідки про інвалідність (за наявності), довідка про склад сім’ї та акт обстежень матеріально-побутових умов сім’ї.

Детальну інформацію з питань організації гарячого харчування (обідів) можна отримати за телефоном 2-14-57 або в каб. № 11 Гадяцької міської ради.