Рішення, прийняті на шістдесят третійї сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 16.07.2020 р.

  • 725

  1. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.
  2. Про внесення змін до рішення тринадцятої сесії Гадяцької міської ради від 22 грудня 1999 року.
  3. Про внесення змін до міської Програми з розвитку та удосконалення цивільного захисту населення м. Гадяч на 2016-2020 роки.
  4. Про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  5. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Гадяч-житло» на 2020 рік.
  6. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Гадяцької громадської організації «Діти інваліди та інваліди з дитинства» на 2017-2020 роки.
  7. Про затвердження Програми щодо підтримки підрозділів УСБУ в Полтавській області, які беруть участь в операції об’єднаних сил в 2020 році.
  8. Про внесення змін та доповнень до Програми соціально - економічного розвитку Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  9. Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  10. Про ініціювання передачі до комунальної власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади об’єктів та майна спільної власності територіальних громад Гадяцького району.
  11. Про затвердження звіту про оцінку об’єкту нерухомого майна – нежитлової споруди (погреба), розташованого за адресою: вул. Героїв Майдану, 5-Є, м. Гадяч.
  12. Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади, що підлягають приватизації шляхом викупу.
  13. Про приватизацію шляхом викупу комунального майна - нежитлової споруди (погреба), розташованого за адресою: вул. Героїв Майдану, 5-Є, м. Гадяч.
  14. Про надання пільги кредитній спілці «Надія» по оплаті за оренду комунального майна.
  15. Про оголошення аукціону на продовження договору оренди комунального майна від 16.05.2018, укладеного між виконавчим комітетом Гадяцької міської ради та ФОП Унтмоале Людмилою Миколаївною.
  16. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,0024 га, гр.  Кудіновій Тетяні Олександрівні для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: вулиця Дзержинського,35-Д, гараж № 1, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  17.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності площею 0,0026 га, виконавчому комітету Гадяцької міської ради, з метою її формування, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: вулиця Гетьманська (біля існуючої будівлі за № 41-А), місто  Гадяч.  
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності площею 0,0069 га, в користування на умовах оренди, строком на сорок дев'ять років, з кадастровим номером   5320410100:50:004:1197,  гр.  Хоміній Олені Василівні для іншої житлової забудови (добудова до квартири № 1), за адресою: вулиця Гагаріна,45, місто  Гадяч.  
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0402 га, з метою передачі її у спільну часткову власність гр. Лукаш Наталії Федорівні та гр. Лукашу Володимиру Володимировичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Жовтнева,39, кв. 1, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0231 га, з метою передачі її у спільну часткову власність гр. Гончаренко Аллі Борисівні, Гузій Олені Петрівні, Бєловій Ларисі Петрівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: провулок Драгоманова,2, кв. 2, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  21.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0400 га, з метою передачі її у власність гр. Пустовому Юрію Івановичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Степаненка,66-А, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  22.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,2500 га, з метою передачі її у власність гр. Демидко Марії Григорівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Центральна,54, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  23.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,2500 га, з метою передачі її у власність гр. Козир Наталії Анатоліївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Чапаєва,31, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  
  24. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,0570 га, гр. Богомолу Володимиру Васильовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: провулок Островського,31, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  25. Про дострокове розірвання  договору оренди землі площею 0,0025 га, укладеного 17.01.2018 року між Гадяцькою міською радою та гр. Міщенком Володимиром Петровичем, для будівництва індивідуальних гаражів, за адресо: вулиця Драгоманова,16-Б, гараж № 10, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  
  26.   Про дострокове розірвання  договорів оренди землі площею 5,6703 га, з кадастровим номером 5320410100:50:004:0380 та площею 0,0091га, з кадастровим номером 5320410100:50:004:0836, які були укладені 09.10.2017 року між Гадяцькою міською радою та ТОВ "Гадячсир",  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, за адресо: вулиця Будька,47, місто Гадяч.
  27.   Про передачу в оренду строком на один рік земельну ділянку площею 5,6703 га, з кадастровим номером 5320410100:50:004:0380, ТОВ "К-ІНВЕСТ" для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, за адресою: вулиця Будька47, місто Гадяч.     
  28. Про передачу в оренду строком на один рік земельну ділянку площею 0,0091 га, з кадастровим номером 5320410100:50:004:0836, ТОВ "К-ІНВЕСТ" для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, за адресою: вулиця Будька47, місто Гадяч.    
  29. Про надання дозволу гр. Нижнику Валерію Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою її формування, орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Комарова,2-А, село Осняги, землі житлової та громадської забудови Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  30. Про надання дозволу гр. Іванову Ігорю Павловичу та гр. Нікітенку Леоніду Борисовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою її формування, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Набережна Псла,26, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  31. Про надання дозволу гр. Карбачу Сергію Григоровичу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів, орієнтовною площею 0,0024 га,  за адресою: вулиця Гагаріна,76-Б, гараж № 38, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  32. Про надання дозволу гр. Саврюку Леоніду Васильовичу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів, орієнтовною площею 0,0035 га, за адресою: вулиця Воровського, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  33. Про надання дозволу гр. Воронцовій Ользі Іванівні, Семенченко Людмилі Іванівні, Батьковському Олександру Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 2,52 умовних кадастрових га, з метою оформлення права спільної часткової власності на земельну частку пай для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, на території Біленченківського старостинського округу, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі сільськогосподарського призначення.
  34. Про надання дозволу гр. Єні Валентину Володимировичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою її формування, орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Центральна,28, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  35.  Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності  Гадяцької міської ради орієнтовною  площею 0,0070 га, з метою її формування для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: вулиця Тельмана (поряд з не житловою будівлею за № 16-Б),  місто Гадяч.
  36. Про надання дозволу гр. Копоть Світлані Євгенівні та гр. Лагуті Ганні Єпіфанівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою її формування, орієнтовною площею 0,1838 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Білохи,48, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  37. Про надання дозволу гр. Кудрявцевій Ользі Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою передачі її у власність, орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Миру,85-А, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  38. Про надання дозволу гр. Батьковському Ігорю Валентиновичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність орієнтовною площею 0,2500 га, з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Миру,92, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  39. Про надання дозволу гр. Живогляду Олексію Володимировичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою передачі її у власність орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Миру,48, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.
  40. Про надання дозволу гр. Лазарець Надії Семенівні на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність, орієнтовною площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства, в межах села Рудиків, на території Біленченківського старостинського округу Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі сільськогосподарського призначення.
  41. Про надання дозволу гр. Виставнозі Марії Григорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою її формування, орієнтовною площею 0,0600 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Калініна,39-А, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.
  42. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі площею 0,0066 га, з метою передачі її в користування на умовах оренди строком на десять років, з кадастровим номером земельної ділянки  5320410100:50:001:0283,  гр. Гайдамаці Олександрі Іванівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: вулиця Героїв Майдану,2-А, приміщення № 1, місто Гадяч.
  43.   Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності  Гадяцької міської ради орієнтовною  площею 1,0 га, з метою її формування для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування, за адресою: вулиця Драгоманова,9,  місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.