На пунктах тестування Гадяча проведено зовнішнє незалежне оцінювання з географії

  • 329

 

Фото без опису

15 липня 2020 року тестуванням з географії продовжено проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році.

Цього дня у нашому місті працювало два пункти ЗНО: на базі Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки та Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3  імені Івана Виговського.

Участь в тестуванні взяли 264 абітурієнти, що становить 70,6 % від зареєстрованих. Роботу пунктів тестування забезпечили педагогічні працівники, медичні працівники, працівники Національної поліції та служби охорони.

На пунктах тестування було дотримано всіх протиепідемічних заходів, визначених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 № 24.

Сьогодні, учасники зовнішнього оцінювання знову були відповідальними, дотримувались рекомендацій медиків, правил соціального дистанціювання.

Тест з географії складався з 54 завдань, на виконання яких учасникам було відведено 150 хвилин.

За вибором випускника результат виконання завдань сертифікаційної роботи може бути зарахований як державна підсумкова атестація з географії.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи – 90.

З метою інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання  16 липня опубліковані правильні відповіді на завдання тесту. Установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з географії відбудеться 28 липня. Цього ж дня будуть опубліковані таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до12 балів та таблиця переведення тестових балів з географії у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів.

Результати тестування будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО 29 липня.

Після цього навчальні заклади отримають результати державної підсумкової атестації своїх учнів з географії.

Учасники тестування, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні через об'єктивні причини, можуть до 20 липня 2020 року подати до Харківського РЦОЯО заяву про участь у додатковій сесії ЗНО.

Додаткове тестування з географії відбудеться 07 серпня.

Висловлюємо слова вдячності всім, хто забезпечив роботу пунктів тестування, за відповідальність, організованість та витримку. Бажаємо сил, енергії, удачі.

 

Підготував: С.М. Майборода

 

Додаткову інформацію можна запросити у Ємець С.М., методиста методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради, тел. 3-21-28; e-mail: hadiach.mmk@i.ua.