Із пленарного засідання шістдесят третьої сесії Гадяцької міської ради

  • 533

Фото без опису

16 липня, відбулося засідання шістдесят третьої сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання, яке провів міський голова Володимир Олександрович Нестеренко. На пленарне засідання сесії прибули 18 депутатів із 26 обраних. В роботі сесії міської ради взяли участь начальники управлінь та відділів міськвиконкому, представники засобів масової інформації. Зважаючи на умови карантинних обмежень, усі  присутні займали місця у залі з урахуванням соціальної дистанції.

          Перед початком сесії міський голова привітав усіх присутніх з державним святом - 30-ю річницею з дня проголошення Декларації про державний суверенітет України та з професійним святом – Днем бухгалтера в Україні.

В ході пленарного засідання розглянуто 43 питання порядку денного, які попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій. На початку сесії, як завжди, міський голова поінформував  присутніх  про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.

З метою вирішення ряду актуальних питань життєдіяльності Гадяцької міської об’єднаної громади, затверджено низку змін до програм та до бюджету Гадяцької ОТГ на 2020 рік. Так, комунальному некомерційному підприємству «Гадяцька  центральна районна лікарня» на придбання інсуліну для хворих діабетом та придбання насосу в котельню лікарні передано субвенцію в сумі 184,2 тис. гривень. Гадяцькому районному сектору Державної служби України з надзвичайних ситуацій на придбання баку металевого, який буде використаний для заміни на пожежному автомобілі передано субвенцію в сумі 40,8 тис. гривень. Для проведення реконструкції зливової каналізації по вул. Гетьманській виділені кошти на виготовлення проекту на виконання даних робіт. Також виділено кошти на експлуатацію та технічне обслуговування житлового фонду - 356,4 тис. гривень, які будуть спрямовано на проведення капітального ремонту покрівель багатоквартирних житлових будинків та на ремонт даху  ОСББ «Псьол». Також направлено 7,2 тис. гривень на фінансову підтримку Гадяцької міської громадської організації «Діти – інваліди» та інваліди з дитинства».

На сесії розглянуто низку земельних питань та прийняті відповідні рішення.