До уваги суб’єктів господарювання - конкурс «Кращі товари Полтавщини»

  • 393

Фото без опису

Комплексною програмою розвитку малого та середнього підприємництва області на 2017-2020 роки передбачено проведення у 2020 році обласного конкурсу «Кращі товари Полтавщини». Однак, продовження дії карантину до 31 серпня п.р. з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОУЮ-19, спричиненої коронавірусом 8АЕ8-СоУ-2, внесли певні корективи в його проведення. Зокрема прийнято рішення проведення конкурсу та визначення кращої продукції товаровиробників області, спираючись на пропозиції місцевих органів влади.

На конкурс номінуються:

  1. Харчові продукти;
  2. Вироби народних промислів.

Підприємства Гадяцької міської ОТГ мають шанс підтвердити свої позиції на регіональному і вітчизняному ринку та  довести, що їх продукція є найкращою. Для маловідомих підприємств, які тільки починають просувати свою продукцію на ринки області - це прекрасна нагода заявити про себе.

Просимо до 13 серпня п.р. надати свої пропозиції до Гадяцької міської ОТГ:

  • вид продукції (опис, фото, торгова марка (за наявності));
  • товаровиробник (назва суб’єкта підприємницької діяльності/ФОГІ, код ЄДРПОУ, адреса реєстрації та потужностей, ПІБ керівника, контактні телефони);
  • відповідність продукції стандартам якості та безпечності;
  • ринки збуту (локальний, регіональний, загальноукраїнський, інші країни);

- отримані відзнаки, нагороди тощо.

Інформацію надсилайте електронною поштою на адресу Гадяцької міської ОТГ:  hadiach-mrada@ukr.net

Переможці та лауреати конкурсу отримають можливість використовувати логотип «Кращі товари Полтавщини» на маркуванні власної продукції, офіційних документах, в рекламних цілях, а також при проведенні виставково-ярмаркових заходів.

Краща продукція, визнана журі, буде представлена на експозиційних банерах та стендах, рекламована в промоційному каталозі «Кращі товаровиробники Полтавщини» та на офіційному веб-сайті облдержадміністрації.

Наразі Департамент економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації започатковує новий інформаційний проект, в рамках якого буде здійснюватися популяризація кращих суб’єктів господарювання Полтавщини, які, не зважаючи на складну економічну ситуацію в країні, успішно виробляють якісну і конкурентоспроможну продукцію.