Мобільний за стосунок «Безоплатна правова допомога»

  • 554

Фото без опису

Новий мобільний застосунок «Безоплатна правова допомога» надає громадянам можливість отримати безоплатну юридичну консультацію online в будь-якому зручному місці та з усього спектру правових питань!

За допомогою застосунку можна:

  • Автоматично зателефонувати на єдиний номер системи БПД 0 800 213 103 та отримати консультацію юриста.
  • Подати запит на отримання адресної правової допомоги (на дому).
  • Отримати інформацію про всі гарячі лінії центральних органів виконавчої влади, а також адреси центрів та бюро правової допомоги.
  • Отримати контакти інших надавачів правової допомоги за регіонами.
  • Прочитати консультації з найпоширеніших правових питань в українській правничій вікіпедії WikiLegalAid.
  •  Дізнатись, чи маєте ви право на безоплатну вторинну правову допомогу - захист або представництво своїх інтересів у суді.

Завантажити мобільний застосунок легко - через Play Market та App Store, ввівши в пошук слова "Безоплатна правова допомога", або клацнувши з телефона на цьому посиланні: https://bit.ly/3hwwgqR

Застосунок «Безоплатна правова допомога» – це ще одна додаткова можливість для отримання юридичної консультації або послуг юриста чи адвоката в суді за рахунок держави. Одним дотиком можна отримати консультацію, правову підтримку і роз’яснення прав та обов’язків. Це значно спростить доступ до правосуддя: будь-яка людина, яка опинилася в складній життєвій ситуації, зможе витягнути телефон і отримати правову допомогу.

4

Нагадуємо, що карантин — це не перешкода для отримання безоплатної правової допомоги від держави!

Якщо маєте питання правового характеру, звертайтеся до Гадяцького бюро правової допомоги за адресою: м. Гадяч, вул. Шевченка, 5 або за телефоном  (05354) 3-25-05.