Рішення прийняті на засіданні шістдесят четвертої сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання 20 серпня 2020 р.

  • 613

Фото без опису

№з/п

Перелік рішень

  1.  

Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.

  1.  

Про затвердження звіту про виконання бюджету Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади  за 6 місяців 2020 року.

  1.  

Про внесення змін до міської Програми оздоровлення та відпочику дітей на 2016-2020 роки.

  1.  

Про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

  1.  

Про внесення змін до  Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Гадяч – житло» на 2020 рік.

  1.  

Про затвердження Програми фінансової підтримки Гадяцького виробничого управління житлово-комунального господарства на 2020 рік.

  1.  

Про внесення змін до  Програми фінансової підтримки комунального підприємства «ДОБРОБУТ» на 2020 рік.

  1.  

Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства теплового господарства «Гадячтеплоенерго» на 2020 рік.    

  1.  

Про  внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування на 2020 рік.

  1.  

Про внесення змін до Програми соціального забезпечення  та соціального захисту населення " Турбота" Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2021 роки.

  1.  

Про внесення змін до Програми забезпечення продуктами дитячого харчування дітей перших двох років життя із малозабезпечених сімей на 2020 - 2021 роки по Гадяцькій міській об’єднаній територіальній громаді.

  1.  

Про внесення змін та доповнень до Програми соціально - економічного розвитку Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

  1.  

Про внесення змін до бюджету Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

  1.  

Про прийняття субвенцій на утримання спільного користування від Великобудищанської сільської ради.

  1.  

Про прийняття субвенцій на утримання об’єктів спільного користування від Краснолуцької сільської ради.

  1.  

Про прийняття субвенцій на утримання об’єктів спільного користування від Сергіївської сільської ради.

  1.  

Про ліквідацію методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Полтавської області.

  1.  

Про створення комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради Полтавської області 

  1.  

Про затвердження структури, чисельності та штатного розпису комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради Полтавської області.

  1.  

Про затвердження Положень про проведення конкурсів на посади директора та педагогічних працівників комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради Полтавської області.

  1.  

Про надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради на введення додаткової штатної одиниці.

  1.  

Про затвердження переліку об’єктів нерухомого майна комунальної власності Гадяцької міської об"єднаної територіальної громади в новій редакції.

  1.  

Про передачу в оперативне управління та на баланс відділу культури і туризму Гадяцької міської ради комунального майна.

  1.  

Про завершення приватизації обєкта малої приватизації комунальної власності Гадяцької міської об"єднаної територіальної громади - нежитлової споруди ( погреба).

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,0633 га, з метою передачі її у власність гр. Нечитайло Світлані Федорівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Павлова,27, місто Гадяч.

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,0664 га, з метою передачі її у власність гр. Петленко Ганні Семенівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Жовтнева,10-Б, місто Гадяч.  

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,0934 га, з метою передачі її у спільну часткову власність гр. Сало Наталії Іванівні та Ралко Яні В'ячеславівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Калініна,48, місто Гадяч.

  1.  

Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі площею 0,0025 га, з метою передачі її в спільне часткове користування на умовах оренди строком на п'ять років, з кадастровим номером земельної ділянки  5320410100:50:001:1509,  ФОП Пазенко Галині Прохорівні та ФОП Пазенку Антону Павловичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: площа Миру,3-Б, місто Гадяч.  

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності площею 0,0024 га, в користування на умовах оренди, з кадастровим номером земельної ділянки  5320410100:50:003:0612,  гр. Киві Мирославі Григорівні для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: провулок Садовий, місто Гадяч.

  1.  

Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,0025 га, гр. Шавшину Олександру Васильовичу для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: вулиця Драгоманова,16-Б, гараж № 10, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,2500 га, з метою передачі її у власність гр. Санатовичу Петру Миколайовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Миру,24, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,2500 га, з метою передачі її у власність гр. Санатович Надії Олексіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Садова,2 село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,2321 га, з метою передачі її у власність гр. Козиру Віктору Пантелеймоновичу для ведення особистого селянського господарста, за адресою: село Писарівщина, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,1888 га, з метою передачі її у власність гр. Козиру Віктору Пантелеймоновичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Дружби,87, село Писарівщина, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,2500 га, з метою передачі її у власність гр. Єні Валентину Володимировичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Центральна,28, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,1000 га, з метою передачі її у власність гр. Ненич Надії Олексіївні для індивідуального садівництва, за адресою: село Степаненки, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  

  1.  

Про продовження договору оренди землі площею 0,0057 га, ФОП Дубовому Олександру Володимировичу строком на десять років, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: вулиця Гетьманська,1, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про поновлення договору земельного сервітуту терміном на один рік ФОП Касьяненку Івану Васильовичу, площею 0,0030 га, з кадастровим номером 5320410100:50:001:0259, за адресою: місто Гадяч, по вулиці Лесі Українки, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі - обслуговування торгівельного павільйону, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про припинення права користування земельною ділянкою площею 0,0092 га, гр. Мільшина Віктора Яковича з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель громадської забудови(комерційне використання), з кадастровим номером земельної ділянки 5320410100:50:002:0999, за адресою: вулиця Лохвицька,27-В,  в місті Гадяч.  

  1.  

Про надання дозволу гр. Мізєву Дмитру Валентиновичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі з метою передачі її в користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: вулиця Лохвицька,27-В, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про надання дозволу гр. Лизогуб Людмилі Олександрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою передачі її у власність орієнтовною площею 0,0314 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Кобилянської,53, кв. 1, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про надання дозволу гр. Сіренку Олександру Михайловичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою передачі її у власність, орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Комарова,119, село Осняги, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.

  1.  

Про надання дозволу гр. Сіренку Олександру Михайловичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою передачі її у власність, орієнтовною площею 0,2000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: вулиця Комарова,119, село Осняги, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.

  1.  

Про надання дозволу гр. Сіренку Олександру Михайловичу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності  в користування на умовах оренди орієнтовною площею 0,6500 га для городництва, яка розташована за межами населеного пункту с. Осняги, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.

  1.  

Про надання дозволу гр. Кудрявцевій Ользі Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою передачі її у власність, орієнтовною площею 0,1000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: вулиця Миру,85-А, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.

  1.  

Про надання дозволу гр. Живогляду Олексію Володимировичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою передачі її у власність, орієнтовною площею 0,2400 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: вулиця Миру,48, село Біленченківка,  Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.

  1.  

Про надання дозволу гр. Злой Сергію Борисовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою передачі її у власність, орієнтовною площею 0,1900 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Миру,37, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.

  1.  

Про внесення змін в рішенні шістдесят другої сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 18.06.2020 року  "Про надання дозволу гр. Побіленському Віктору Яковичу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів, орієнтовною площею 0,0024 га,  за адресою: провулок Шкільний,1-А, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови".

  1.  

Про надання дозволу гр. Бойко Ользі Марківні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою її формування орієнтовною площею 0,0800 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: провулок Енгельса,31, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про надання дозволу гр. Зайко Тетяні Петрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою передачі її у власність орієнтовною площею 0,0600 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Ляскіна,13, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про надання дозволу гр. Галонській Ніні Сергіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою передачі її у власність орієнтовною площею 0,0025 га для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: вулиця Полтавська,142, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,1000 га, з метою передачі її у власність гр. Косенку Анатолію Анатолійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Щорса,41, місто Гадяч. 

  1.  

Про надання дозволу гр. Панасенку Василю Прокоповичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу  земельної ділянки  площею 0,1272 га на дві земельні ділянки з метою передачі частини її в оренду для городництва, за адресою: вулиця Незалежності (біля садиби № 1), місто Гадяч, землі сільськогосподарського призначення.

  1.  

Про надання дозволу гр. Іващенку Валерію Петровичу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди  площею 1,8000 га з кадастровим номером 5320480400:00:004:0181, із зміною цільового призначення землі, із земель запасу комунальної власності для городництва, яка розташована за межами населених пунктів на території  Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.

  1.  

Про передачу в користування на умовах оренди строком на пять років земельної ділянки комунальної власності площею 3,4843 га , з кадастровим номером 5320480400:00:004:0148, гр. Луцаю Миколі Васильовичу для городництва, яка розташована за межами населених пунктів на території Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі сільськогосподарського призначення.

  1.  

Про надання дозволу Гадяцькій районній спілці споживчих товариств на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності площею 0,3331 га, з кадастровим номером 5320410100:50:002:1917 на вісім земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: вулиця Вокзальна,1-Н, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового призначення площею 0,0051 га, гр. Безі Олександру Олексійовичу, із земель переданих для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: вулиця Гетьманська,8, кв. 6, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.