Із пленарного засідання шістдесят четвертої сесії Гадяцької міської ради

  • 461

Фото без опису20 серпня, відбулося засідання шістдесят четвертої сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання, на якому головував Володимир Олександрович Нестеренко - міський голова. В пленарному засіданні сесії взяли участь 23 депутати із 26 обраних. На сесію також були запрошені і прибули: начальники управлінь, відділів виконавчого комітету, міської ради, представники засобів масової інформації. Зважаючи на умови карантинних обмежень, усі  присутні займали місця у залі з урахуванням соціальної дистанції.  Фото без опису

          На початку сесії, міський голова поінформував  присутніх  про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.

Заступник начальника фінансового управління Гадяцької міської ради – начальник бюджетного відділу Шийка В.В. ознайомила присутніх з проєктом рішення про затвердження звіту з виконання бюджету Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади за 6 місяців 2020 року.

З метою вирішення ряду актуальних питань життєдіяльності Гадяцької міської об’єднаної громади, затверджено низку змін до програм та до бюджету Гадяцької ОТГ на 2020 рік.

На виконання Закону України «Про повну загальну середню освіту» - продовжується освітня реформа. Відповідно до цього прийняті рішення: про ліквідацію методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради; про створення комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників»; затверджено структуру, чисельність  штатний розпис Центру та затверджено Положення про проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників Центру.

На сесії розглянуто низку земельних питань та прийняті відповідні рішення.

 В ході пленарного засідання розглянуто 57 питань порядку денного, які попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій.

У різному виступили: депутат Гадяцької міської ради Будник О.В. та голова районної громадської організації захисту тварин Дорогань Н.Б.