інструктивно-методичні заходи для працівників закладів і установ освіти Гадяцької та Сергіївської ОТГ до початку нового 2020/2021 навчального року

  • 637

Фото без опису

28-29 серпня 2020 року у online-режимі (Skype-конференції) методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради проведено чергові засідання методичних об'єднань і інші інструктивно-методичні заходи для працівників закладів і установ освіти Гадяцької та Сергіївської ОТГ до початку нового 2020/2021 навчального року.

Під час засідань учасниками вказаних методичних зібрань проаналізовано роботу за минулий 2019/2020 навчальний рік та визначено перспективи розвитку освітніх закладів ОТГ. Також обговорено та схвалено плани роботи ММО (МК, ТГ) на прийдешній навчальний рік; розглянуто методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України та Полтавського ОІППО ім. М.В.Остроградського щодо викладання навчальних предметів та курсів у 2020/2021 навчальному році, у тому числі й за умови запровадження дистанційного навчання; проаналізовано результати зовнішнього незалежного оцінювання з навчальних предметів у 2020 році; визначено завдання щодо підготовки до проведення міських етапів (турів) Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, міжнародних, всеукраїнських та регіональних конкурсів, турнірів і змагань для учнів та педагогічних працівників закладів освіти ОТГ.

Особливу увагу на методичних заходах було приділено питанню щодо використання освітніх веб-ресурсів у практичній діяльності педагогів.

Інструктивно-методичні заходи пройшли організовано, за активної участі усіх педагогічних працівників закладів освіти. При підведенні підсумків учасниками відзначено актуальність розглянутих питань та матеріалів, підготовку та практичну значимість засідань методичних формувань.

Методичний кабінет відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради висловлює щиру вдячність колективам закладів і установ освіти Гадяцької і Сергіївської ОТГ за співпрацю та допомогу в організації проведення методичних заходів протягом періоду існування установи.