Відбулися урочистості з нагоди дня визволення від нацистських загарбників міста Гадяча та сіл Гадяцької міської ОТГ (додано відео)

  • 701

Фото без опису

Сьогодні, 11 вересня, біля Меморіалу Слави у міському парку «Перемога» відбувся мітинг, присвячений 77-й річниці визволення міста Гадяч від нацистських загарбників.

Вшанувати пам'ять загиблих, висловити слова вдячності та повагу живим  зібрались ветерани Другої світової війни, керівники міста та району, представники трудових колективів підприємств, установ, організацій міста та небайдужі гадячани.

З вітальним словом до присутніх звернулися міський голова В.О.Нестеренко та  голова Гадяцької районної організації ветеранів війни та праці І.І. Бережний.

Присутні на заході вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до монументів та могил героїв Другої Світової війни, які знаходяться в міському парку «Перемога».

         Урочисті заходи з нагоди визволення сіл Біленченківського старостинського округу та покладання квітів до меморіального комплексу - пам’ятного знаку в пам’ять воїнів-визволителів міста і полеглих земляків на фронтах Другої світової війни відбулися в парку с. Біленченківка, та біля каплички в  с. Осняги.