Рішення прийняті на засіданні шістдесят п'ятої сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання 21 вересня 2020 р.

  • 423

Фото без опису

 

 

№з/п

Перелік рішень

  1.  

Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.

  1.  

Про затвердження кандидатури на посаду директора комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради Полтавської області.

  1.  

Про внесення змін до Комплексної Програми розвитку освітньої галузі м. Гадяча на 2016-2020 роки.

  1.  

Про внесення змін до міської Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки.

  1.  

Про внесення змін до Програми з благоустрою території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

  1.  

Про внесення змін до Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території Гадяцької міської територіальної громади на 2019 – 2020 роки.

  1.  

Про внесення змін до  Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Гадяч – житло» на 2020 рік.

  1.  

Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «ДОБРОБУТ» на 2020 рік.

  1.  

Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Гадяцької міської громадської організації ветеранів війни та праці на 2017-2020 роки.

  1.  

Про внесення змін до Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки міста Гадяч на 2017-2021 роки.

  1.  

Про внесення змін до Програми зайнятості населення Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки.

  1.  

Про внесення змін та доповнень до Програми соціально - економічного розвитку Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

  1.  

Про  внесення змін до бюджету Гадяцької міської  об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

  1.  

Про прийняття субвенцій на утримання об’єктів спільного користування від Великобудищанської сільської ради.

  1.  

Про прийняття субвенцій на утримання об’єктів спільного користування від Лютенської сільської ради.

  1.  

Про прийняття субвенцій на утримання об’єктів спільного користування від Петрівсько-  Роменської сільської ради.

  1.  

Про внесення змін до рішення 57 сесії Гадяцької міської ради від 22.01.2020 «Про попередню оплату товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти у 2020 році».

  1.  

Про доповнення Переліку адміністративних послуг, що надаються через Сектор-Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Гадяцької міської ради.

  1.  

Про внесення змін до структури та загальної чисельності Гадяцької міської ради та її виконавчого комітету.

  1.  

Про внесення змін до структури та чисельності працівників комунального підприємства «Гадяч-житло» на 2020 рік.

  1.  

Про передачу в оренду нерухомого майна комунальної власності Гадяцькій міській територіальній виборчій комісії Миргородського району Полтавської області.

  1.  

Про продовження договору оренди землі комунальної власності площею 0,0257 га, ПрАТ ”Фірма ”Полтавпиво”, строком на п’ять років, з кадастровим номером земельної ділянки 5320410100:50:001:0079, за адресою: площа Соборна,23-А, місто Гадяч, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

  1.  

Про поновлення договору оренди землі комунальної власності площею 0,0562 га, ТОВ ”Нова вощина”, строком на п’ять років, з кадастровим номером земельної ділянки 5320410100:50:003:0489, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості,  за адресою: вулиця Набережна Псла,3, місто Гадяч.

  1.  

Про поновлення договору оренди землі комунальної власності площею 0,0111 га, ТОВ ”Нова вощина”, строком на п’ять років, з кадастровим номером земельної ділянки 5320410100:50:003:0490, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості,  за адресою: вулиця Набережна Псла,3, місто Гадяч.

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,0857 га, з метою передачі її у власність гр. Удовиченко Юлії Василівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: провулок Піонерський,13, місто Гадяч.

  1.  

   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,0603 га, з метою передачі її у власність гр. Зайко Тетяні Петрівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Ляскіна,13, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,1000 га, з метою передачі її у власність гр. Кудрявцевій Ользі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства, за адресою: вулиця Миру,85-А, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,2500 га, з метою передачі її у власність гр. Кудрявцевій Ользі Миколаївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Миру,85-А, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі площею 0,0028 га, з метою передачі її у власність гр. Карбачу Сергію Григоровичу для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: вул. Гагаріна,76-Б, гараж № 38, місто Гадяч.

  1.  

  Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,0040 га, гр.  Побілевському Віктору Яковичу для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: провулок Шкільний,1-А, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності загальною площею 0,3331 га, яка знаходиться в користуванні Гадяцької районної спілки споживчих товариств, з кадастровим номером 5320410100:50:002:1917, на вісім земельних ділянок, з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: вулиця Вокзальна,1-Н, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  

  1.  

Про надання дозволу гр. Шлапаку Ігорю Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,0400 га, з метою передачі її в користування на умовах оренди, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: вулиця Вокзальна,1-О, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про надання дозволу гр. Пінчук Світлані Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою передачі її у власність орієнтовною площею 0,0400 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: провулок 2-й Заводський,8, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про надання дозволу гр. Станєвій Тетяні Володимирівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі з метою передачі її у власність орієнтовною площею 0,0600 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Кобилянської,50, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про надання дозволу гр. Бондаренку Артему Олександровичу та Бондаренко Катерині Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,0200 га, з метою передачі її у спільну часткову власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Жовтнева,54, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності  Гадяцької міської ради орієнтовною площею 0,0028 га, з метою її формування для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування, за адресою: вулиця Героїв Майдану,  місто Гадяч.

  1.  

 Про надання дозволу гр. Савченко Наталії Олександрівні на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів, орієнтовною площею 0,0024 га, за адресою: вул. Гагаріна,76-Б, гараж № 1, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

 Про надання дозволу гр. Яришу Віктору Петровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,0700 га, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Степаненка,34, кв. 3, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

 Про надання дозволу гр. Батьковському Ігорю Валентиновичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі орієнтовною площею 0,2500 га, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: вулиця Миру,92, село Біленченківка, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі житлової та громадської забудови.

  1.  

 Про надання дозволу гр. Салу Івану Володимировичу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в користування на умовах оренди орієнтовною площею 1,0 га для городництва, яка розташована за межами населеного пункту с. Осняги, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади, землі сільськогосподарського призначення.

  1.  

Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності площею 1,7997 га, у власність, гр. Лазарець Надії Семенівні для ведення особистого селянського господарства, за адресою: село Рудиків, Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності у власність площею 1,5000 га, гр. Єрьоміну Олексію Олександровичу, з кадастровим номером 5320480400:00:010:0142, із земель запасу сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, на території земель Гадяцької міської об'єднаної територіальної громади.  

  1.  

Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,0025 га, гр.  Качалі Івану Івановичу для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: площа Піонерська,1-Б, гараж № 1, місто Гадяч, землі житлової та громадської забудови.  

  1.  

Про внесення змін в рішення шістдесят четвертої сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 20.08.2020 року "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності площею 0,0024 га, в користування на умовах оренди, з кадастровим номером земельної ділянки  5320410100:50:003:0612,  гр. Киві Мирославі Григорівні для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: провулок Садовий, місто Гадяч".