Із засідання шістдесят шостої позачергової сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання

  • 442

 

Фото без опису

29 вересня 2020 року, відбулося засідання шістдесят шостої позачергової сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання, на якому головував міський голова Володимир Олександрович Нестеренко. У пленарному засіданні сесії взяли участь 19 депутатів із 26 обраних. На сесію також були запрошені і прибули: начальники управлінь, відділів виконавчого комітету, міської ради, представники засобів масової інформації. Зважаючи на умови карантинних обмежень, усі  присутні займали місця у залі з урахуванням соціальної дистанції.

         Головним питанням, з приводу якого було скликано позачергове засідання сесії, стало питання про ініціювання передачі до комунальної власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади цілісного майнового комплексу Комунального некомерційного підприємства «Гадяцька центральна районна лікарня» Гадяцької районної ради. Галузь охорони здоров’я, розвиток і технічне переоснащення лікувальних закладів важлива для мешканців нашої громади, тому прийняття такого рішення є актуальним в умовах сьогодення.

В перелік було включено також питання про ініціювання передачі до комунальної власності Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади частки статутного капіталу Комунального підприємства «Сервіс» Гадяцької районної ради та майна спільної власності територіальних громад Гадяцького району, яке знаходиться на балансі Комунального підприємства «Сервіс» Гадяцької районної ради.

За результатами голосування депутати прийняли відповідні рішення.