ПОВІДОМЛЕННЯ

  • 458

Фото без опису

 

КПТГ «Гадячтеплоенерго»  інформує своїх споживачів, щодо укладення договорів про надання послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води на опалювальний період 2020-2021 років

 

 

Відповідно до ст. 12 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», п.13 «Правил надання послуги з постачання теплової енергії», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 № 830 та п.12 «Правил надання послуги з постачання гарячої води», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11.12.2019 № 1182 надання житлово-комунальних послуг здійснюється виключно на договірних засадах.

Договори про надання житлово-комунальних послуг укладаються відповідно до типових договорів, затверджених Кабінетом Міністрів України. Такі договори затверджено окремо для різних моделей організації договірних відносин та для різних категорій споживачів:

– типовий договір з індивідуальним споживачем про надання послуги з постачання теплової енергії (із здійсненням обслуговування і поточного ремонту  внутрішньобудинкової системи тепопостачання);

– типовий договір з індивідуальним споживачем про надання послуги з постачання теплової енергії;

– типовий договір з колективним споживачем про надання послуги з постачання теплової енергії;

– типовий колективний договір про надання послуги з постачання теплової енергії.

Ознайомитися з моделями договорів  можна на офіційному сайті Верховної Ради або веб-сайті виконавця послуг https://kptg-gadyachteploenergo.webnode.com.ua/novini/

Для укладання будь-якої моделі договору необхідно до 15 жовтня 2020 року надати до КПТГ «Гадячтеплоенерго» копію рішення загальних зборів щодо обраної моделі договору по кожній комунальній послузі  (по постачанню теплової енергії та окремо по постачанню гарячої води (якщо така послуга надається в будинку).

Разом з тим наголошуємо, що рішення вважається прийнятим зборами співвласників, якщо за нього проголосували власники квартир та нежитлових приміщень, площа яких разом перевищує 50 відсотків загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку.

Якщо співвласники багатоквартирного будинку самостійно не оберуть одну з моделей організації договірних відносин між виконавцем відповідної комунальної послуги та кожним співвласником будинку, буде укладено індивідуальний договір про надання комунальної послуги з урахуванням особливостей, визначених частиною сьомою ст. 14 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”.

Підприємство  розміщує публічний договір приєднання з індивідуальним споживачем про надання послуг з постачання теплової енергії та публічний договір приєднання з індивідуальним споживачем про надання послуги з постачання гарячої води, складені на основі типових договорів, на офіційному сайті КПТГ «Гадячтеплоенерго»: 

https://kptg-gadyachteploenergo.webnode.com.ua/novini/

Для укладення Договору у письмовій формі, споживач може звернутися до розрахункової групи  КПТГ «Гадячтеплоенерго», розташованої за адресою: вул.Гетьманська, 49.

Телефон для довідок: 0535423722,

ел. адреса: gadyachte@meta.ua.

Додатково зазначаємо, що за правилами договору публічної оферти, не укладення договору не звільняє співвласників від сплати коштів за послуги з постачання тепловлої енергії та постачання гарячої води.

 

З повагою директор КПТГ «Гадячтеплоенерго» Гавриленко О.І.